Profita de cele mai avantajoase oferte de angajari videochat, doar la Studio 20

Esti o tanara ambitioasa, venita din provincie in Bucuresti in cautarea unei vieti mai bune? Sau jobul pe care il ai in prezent este stresant, castigi prea putin si lucrezi peste program? Bine ai venit la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, care iti ofera castiguri fabuloase, un mediu de lucru luxos si faima internationala! Ofertele de angajari in videochat in Bucuresti, puse la dispozitie de studiourile noastre, reprezinta solutia ideala pentru problemele tale, iar Studio 20 este partenerul perfect in indeplinirea tuturor visurilor pe care le ai!

Alaturi de noi, iti poti atinge obiectivele financiare in timp record si iti poti cumpara haine scumpe, o masina de lux sau o casa in timp record, alegand una dintre ofertele noastre de angajari in videochat la studiourile din Bucuresti: Studio 20 Unirii, Victoriei sau Double D Grozavesti. Toate locatiile noastre iti ofera un mediu de lucru luxos, conditii de munca extraordinare, camere echipate cu tehnologie de ultima generatie, dar si cursuri de limba engleza si cultura generala, suport de specialitate, make-up profesional, campanii de promovare si site-uri partenere cu un trafic urias, pentru a avea cat mai multi membri online.

Nu in ultimul rand, la Studio 20 ai sansa de a castiga venituri fabuloase, de pana la 10.000 de dolari pe luna, toate acestea lucrand intr-un studio de videochat legal si faimos. Studio 20 iti va intrece orice asteptare in materie de oferte de angajare in videochat.

Studio 20 angajeaza exclusiv modele majore, carora le ofera contracte de artist-interpret, semnate in chiar prima zi de activitate. Alegand oricare dintre ofertele noastre de angajari videochat, in cadrul oricarui studio, vei beneficia de venituri sigure si legale, impozitate conform legilor in vigoare, cu acte in regula. In plus, de doua ori pe luna, cand se realizeaza plata, vei primi un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor catre stat si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei primi de la Studio 20.

Totodata, pentru a te angaja la noi, experienta in domeniu nu este obligatorie! Expertii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de videochat de succes: cum sa te imbraci, cum sa te comporti si cum sa te machiezi pentru a face o impresie pozitiva fanilor de pe internet si pentru a-ti indeplini toate obiectivele financiare. De asemenea, daca esti la inceput, iti putem oferi un ajutor financiar pentru a-ti completa trusa de machiaj si a-ti cumpara haine, iar dupa 6 luni de activitate in cadrul Studio 20 poti solicita credite fara dobanda direct de la noi!

Lucrand in cadrul studiourilor de videochat Studio 20, poti beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri, dupa cum urmeaza:

- bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;

- bonus 2% daca lucrezi peste 90 de ore in acea perioada;

- bonus 5% daca ramai in echipa Studio 20 timp de 12 luni complete;

- bonus 5% daca venitul depaseste 10.000 de dolari in acea perioada.

Primele doua bonusuri nu ne pot cumula.

Astfel, daca doresti sa ajungi sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, completeaza formularul "Angajari in videochat" disponibil pe site si profita de ajutorul pe care ti-l oferim! In plus, ne poti suna la unul din numerele de telefon 0724.777.757 / 0748.777.757 sau ne poti scrie pe adresa jobs@studio20.ro. Te vom contacta in cel mai scurt timp cu cele mai bune oferte de angajari videochat! Tot ce ne dorim de la tine este perseverenta, seriozitate, o atitudine pozitiva si implicare 100%.

angajari videochat