Prodigy Tehnologii anunta cresterea cifrei de afaceri

Prodigy Tehnologii este o companie ce dezvolta aplicatii software pentru piata romaneasca de un deceniu.  Chiar in conditiile in care prima criza economica inca nu s-a terminat si chiar apar semnale pentru un al doilea val de turbulente, Prodigy  a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 80% pentru primul trimestru al anului in curs fata de anul precedent.
Evolutia cifrei de afaceri:
2008-750653
2009-585302
2010-499929
2011-893891.
Atuurile Prodigy: serviciile oferite (dezvoltare si implementare software, consultanta, outsourcing) si sistemele informatice oferite.
Aplicatia principala este Merlin ERP, system integrat de gestiune ce se adreseaza companiilor mici si mijlocii. Aceasta acopera toate necesitatile unei companii, de la productie, gestiune, financiar, salarizare la administrarea flotei de masini, automatizarea fortei de Vanzari.  In timp, Prodigy a mai atacat si alte sectoare/verticale, prin softuri dedicate. Dintre acestea mentionam PIIMS(asigurari), Pro Budget (planificarea bugetelor), Merlin Asset (administrare mijloace fixe), Ecommerce portal (portal web pentru magazine online).

 

In ultimele luni au fost  implementate modificarile Revisal, … implementari la inca 3 clienti importanti sunt pe cale sa inceapa…
Dincolo de activitatea de baza, respectiv dezvoltare de aplicatii software, un alt domeniu care a avut un rol major in rezultatele financiare excelente ale companiei a fost serviciul de outsourcing. Primul pas a fost lansarea pe piata internationala si realizarea de parteneriate strategice cu clienti din zona Europei de Vest .
In continuare avem planuri pentru dezvoltare si diversificarea serviciilor si produselor oferite.

ERP Merlin ERP