Prinde reducerile de pana la 20% de la Growin.ro



Growin.ro, magazinul online cu produse destinate gradinaritului de interior si cresterea hidroponica a plantelor, ofera toata luna februarie o reducere de 10% pentru toate comenzile online. In plus, in perioada 10-24 februarie vei putea beneficia si de o reducere de 20%  la toata gama de nutrienti  BioBizz si Growth Technology, produse care au fost dezvoltate astfel incat sa satisfaca cerintele oricarui horticultor sau gradinar exigent, care doreste sa foloseasca doar produse fara ingrediente chimice. 

BioBizz este un furnizor de nutrienti naturali recunoscut in Tarile de Jos, iar acestia pot fi folositi in productia de flori, fructe, legume, plante ornamentale, arbori, gazon si pot fi adaugati pe sol, pe fibre de cocos si pe sol hydro-organic. Growth Technology contine o gama de nutrienti de foarte buna calitate recunoscuti in toata Europa. Ambele tipuri de produse raspund exigentelor crescatorilor axati pe productie 100% ecologica.

Dar nu numai gradinarii profesionisti pot beneficia de oferte speciale in acesata perioada. Poti profita de preturi bune la bonsai Growin.ro, care includ reducerea de 10%, pentru a iti testa interesul si indemanarea intr-un nou hobby. Chiar daca nu stii nimic despre gradinarit, echipa Growin.ro este gata sa iti ofere sfaturi si sa iti spuna exact ce ai nevoie sa cumperi pentru a putea avea o gradina sau chiar doar o planta viguroasa si sanatoasa in timp scurt si cu un minim de efort.

Serviciile oferite de Growin sunt construite pentru a raspunde rapid si eficient oricaror cerinte. Orice produs este livrat in maxim 48 de ore si vine, pe langa o garantie de pana la 5 ani, si cu posibilitatea de retur in 10 zile, iar daca hotarasti sa comanzi produse in valoare de peste 250 de lei atunci vei primi si transportul gratuit. Iar echipa Growin mai are o veste. De la 1 Februarie, echipa Growin iti poate raspunde la intrebari sau poate face livrari si sambata intre orele 10:00 si 14:00. 

Nu uita ca pe Growin gasesti o gama larga de produse pentru gradinarit si crestere a plantelor cum ar fi sisteme de lumini pentru subsoluri sau incinte intunecate, sisteme de cultivare, grow tents, nutrienti si stimulatori, sisteme de masurare si testare, seminte, unelte si accesorii sau sisteme de climatizare, ventilare si filtrare, deci cam tot ce ai putea sa iti doresti. Te asteptam pe www.growin.ro sau la numarul de telefon 0755 925 492. 

Powered by SEO monitor