Prinde ofertele de early booking pentru o vacanta ieftina in 6 tari atractive

Toata lumea stie ca cele mai ieftine vacante se pot cumpara prin sistemul early booking prin care iti rezervi de acum vacanta din 2014. Cocktail Holiday iti aduce in acest moment sute de oferte de early booking pentru ca tu sa te bucuri de o vacanta de calitate. 

Cele mai numeroase oferte sunt pentru Grecia, iar cea mai acoperita zona din Grecia este Rodos unde vei gasi nu mai putin de 170 de oferte deosebite. Poti profita de oferte early booking Grecia cu preturi incepand de la 316 de euro de persoana pentru un sejur in Corfu, pret care include cazare cu mic dejun, zbor charter cu compania Tarom,  Asigurarea medicala si storno indiferent de varsta. Daca preferi sa alegi din oferte de early booking Turcia 2014, afla ca te poti relaxa in Antalya intr-un resort de 5 stele cu All Inclusive, Zbor Charter Tarom, asigurare medicala si storno indiferent de varsta si toate taxele incluse pentru doar 455 de euro de persoana. Astfel ca beneficiezi de o reducere de peste 33% fata de preturile normale. 

Surprizele de la Cocktail Holidays nu se termina aici. Poti merge pe Costa Brava, in Spania,  pentru ca gasesti oferte cu zbor inclus de la 485 de euro/persoana/ pachet si sa te bucuri de un sejur cu prietenii sau familia intr-un hotel confortabil de 3 sau mai multe stele dupa bugetul fiecaruia. Iar daca preferi destinatiile exotice nu rata ofertele  Last Minute in Sharm El Sheik cu numai 462 de euro/persoana/pachet de 7 zile. Vei sta la un hotel luxos de 4 stele si vei explora cultura Egiptului in siguranta. Poti alege Dubai pentru numai 724 de euro de persoana, pret care include zborul pana acolo si micul dejun sau poti alege si ofertele de Paste din Cipru pentru numai 623 de euro / persoana cu avion inclus. Cu peste 100 de oferte in Spania, peste 400 in Grecia  si zeci de alte oferte in Egipt, Cipru, Turcia si Emiratele Arabe Unite, Cocktail Holidays te invita sa iti pui vacanta de vara la cale. Acum este momentul sa rezervi pentru ca nu vei mai gasi preturi asa de bune alta data. Intra pe www.cocktailholidays.ro si alege hotelul, perioada si destinatia favorita ca sa stii sigur ca ai prins cel mai buna vacanta. 

Powered by SEO monitor