Delta Danube Resort, singura locatie din Delta Dunarii premiata la Gala Turismului Romanesc 2014

In cadrul Galei Turismului Romanesc din acest an, eveniment organizat de FashionTV Romania in colaborare cu profesionisti din industria turismului, Delta Danube Resort **** a fost premiata pentru servicii deosebite de turism, aceasta fiind a doua distinctie primita in cadrul unei astfel de gale. In anul 2013 Danube Delta Resort a primit distinctia de „Cel mai fashion hotel din Delta Dunarii.”

Gala Turismului Romanesc acorda distinctii celor mai reprezentative destinatii si servicii de turism de pe teritorul Romaniei. Gala este organizata cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism din Ministerul Economiei, dar si in colaborare cu FAPT, FPTR, FIHT, OPTBR si ANTREC, fiind o deosebita onoare pentru o locatie sa fie premiata, mai ales luand in considerarea competitia puternica. 

Danube Delta Resort este un hotel deosebit amplasat in centrul Deltei, recomandat pentru pescari, vanatori si pentru oricine este doritor de aventura si relaxare sau de a explora Delta Dunarii, un paradis creat de natura, unic in lume. 

Resortul Danube Delta ofera servicii complete turistilor printre care asistenta in asigurarea transportului, servicii de comisioner, Wi-Fi gratuit si televiziune prin satelit, partide de pescuit fara taxa in iazul alaturat complexului, cursuri de inot si scuba diving, kids club si multe altele. O vacanta in Delta se poate transforma astfel intr-o aventura in care poti invata sa pescuiesti, sa inoti si sa descoperi aceasta zona superba din Romania. Orice persoana, de orice varsta isi gaseste posibilitati de recreere si relaxare, dar si dragostea pentru natura neatinsa si nederanjata de civilizatia marilor orase. Iar copiii au ocazia sa descopere acea parte de lume pe care o stiu, probabil, doar de la televizor sau din carti.

Resortul ofera si servicii de inchiriere de barci si ambarcatiuni, avion, elicopter sau autoturism, ustensile de pescuit sau echipamente pentru sporturi nautice. Este locul perfect pentru a descoperi si observa pasarile din Delta, pentru un eveniment special sau pentru a petrece sarbatorile. Aici se pot organiza tabere educationale, team-buildinguri sau chiar luna de miere. Tot aici oaspetii vor putea gusta din bucate alese si degusta retete stiute numai de localnicii Deltei, realizate cu peste proaspat, abia pescuit. 

Danube Delta Resort ofera o gama completa de servicii de inalta calitate atat pentru familii cat si pentru clienti corporate. Pentru intreaga gama de servicii incluse puteti vizita pagina de tarife de cazare in Delta  unde veti gasi si ofertele speciale ale momentului. Pentru o vacanta in care veti simti ca v-ati intalnit cu natura, alegeti Danube Delta Resort.

Powered by SEO monitor