Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania: Companiile inscrise primesc audituri live de la cei mai buni specialisti

Asociatia SEMRo lanseaza pe 12 iunie, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on page si off page.

 

 

Formatul evenimentului este de tip workshop. Astfel, pe parcursul a doua ore, specialistii vor audita conturile inscrise, oferind explicatii si sugestii despre cum strategiile SEO ajuta la cresterea vanzarilor. Cei care isi vor inscrie conturile, vor primi informatii valoroase atat despre site-ul lor cat si despre campania in desfasurare, cu sugestii de imbunatatire a acestora. Solutiile oferite vor fi atat particularizate, pe fiecare cont analizat, cat si generalizate pentru domeniul respectiv sau pentru business-uri asemanatoare, astfel incat toti cei prezenti la eveniment, chiar si cei care nu si-au inscris conturile pentru audit, vor beneficia de know how-ul specialistilor.

 

 

Mecanismul de functionare: Cei care doresc sa primeasca audit pe cont vor trebui sa trimita un mail la andreea.i@semro.ro si sa-si creeze un cont gratuit in aplicatia SEO monitor App. Aplicatia agrega date relevante pentru cont si campanie din Google Analytics si segmenteaza traficul de brand de cel non brand, astfel incat specialistii pot face recomandari concrete si utile. Cuvintele adaugate in campanie vor fi monitorizate, reliefandu-se informatii importante, cum ar fi pozitionarea in Google.ro sau volumul lunar al cautarilor. De asemenea, pentru fiecare cont adaugat, clientii isi pot urmari competitia, pentru ca deciziile strategice de marketing online sa fie luate in cunostinta deplina a pietei.

 

Desfasurarea evenimentului:

 

·         26 mai – 05 iunie – inscrierile la eveniment pentru cei care doresc auditul contului

 

·      26 mai – 10 iunie – inscrierile la eveniment pentru cei interesati de domeniul SEO, care doresc sa afle cat mai multe informatii utile pentru organizarea si monitorizarea unei campanii, tricks&tips pentru a ajunge in topul Google.ro

 

·         12 iunie 19.00 – 21.00 – workshop SEO Hot Seat

 

Locatie: The Hub, etaj 2, sala Viena, zona Unirii (Strada Halelor nr 5, vezi harta aici)

 

Specialisti prezenti la SEO Hot Seat:

 

Radu Marcusu – Are o experienta de peste 4 ani in crearea si implementarea strategiilor SEO si este interesat de descoperirea oportunitatilor care ar putea deschide noi directii in piata serviciilor de SEO. De 2 ani este coordonatorul echipei SEO din cadrul SEO monitor unde gestioneaza peste 80 de campanii simultan, printre care evomag.ro, elefant.ro, bestjobs.ro, arabesque.ro

 

Andreea Moisa – Este consultant SEO colaborator in cadrul agentiei Seo monitor. In ultimii 6 ani, Andreea a coordonat cu succes peste 600 de campanii SEO la nivel national si international, printre care: covera.ro, miniprix.ro, tinar.ro

 

Daniel Ene – In prezent este CMO & Co-Founder al Agile Media. Este pasionat de tot ce inseamna marketing online si SEO (keyword research, link building, competitive analysis, technical SEO, content, analytics). In opinia lui Daniel, SEO inseamna: rabdare, determinare, organizare, perseverenta si nu in ultimul rand, multa munca. Din dorinta de a schimba modul în care sunt promovate afacerile online, isi petrece timpul dezvoltand si implementand strategii de marketing online.

 

Pretul unui bilet este de 50 lei si se poate achizitiona de la intrare. Auditul conturilor este gratuit (inclus in pretul biletului). Pentru toate informatiile suplimentare necesare inscrierii, contactati-ne la andreea.i@semro.ro (0722.558.695).

 

 

Despre SEMRo: Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare (SEO) si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC). Asociatia SEMRo aduna la un loc specialisti SEM din Romania: Today’s, Webdigital, 2Parale, SEOmonitor, Agile Media, Business Results, Creative Marketing. Prin intermediul SEO Hot Seat, Asociatia SEMRo continua seria proiectelor de educare a pietei de online marketing din Romania. Au fost implementate cu succes pana acum: PPC Hot Seat (editia 1 si editia 2), Studiul SEM 2013, Lumea SEO PPC (eveniment lunar).

 

SEO SEO hot seat strategie seo seo pentru vanzari crestere vanzari