Primeste darurile Store.IrinaReisler.ro: preturi reduse pentru cosmeticele profesionale PostQuam, in perioada 1 si 8 Martie!

Asa cum probabil te-ai obisnuit deja, cu ocazia fiecarei sarbatori importante, magazinul de cosmetice profesionale Store.IrinaReisler.ro iti daruieste cosmetice cu pret redus, in perioada 1-8 Martie. Cele mai eficiente cosmetice profesionale de pe piata au preturile reduse, pentru ca te iubim! Bucura-te de efectele lor miraculoase si bucura-le si pe femeile dragi, din viata ta, cu un dar de calitate, de 1 si 8 Martie!



Asadar, cu ajutorul nostru poti alege cel mai frumos cadou pentru doamnele si domnisoarele speciale din viata ta. Iata ce cadou poti sa-ti oferi sau ce cadou inspirat poti oferi celor mai importante femei din viata ta:



CRIO GEL - un gel anticelulitic profesional ce produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata. Rezultatele sint spectaculoase si vizibile, inca de la prima utilizare a produsului.



PEELING SCRUB, un peeling sub forma de crema emolienta cu actiune de curatare. Elimina celulele moarte de pe suprafata pielii, fara nici o agresiune. Netezeste si catifeleaza pielea, atat pe fata, cat si pe corp, pregatind-o pentru tratamentele ulterioare. Inlatura ridurile si petele pigmentare, curata pielea ingalbenita, este folosita ca adjuvant in tratarea melasmei si a acneei (vulgaris si seboreica).



THERMA GEL, un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este bland si usor de suportat. Formula gelului anticelulitic Therma Gel imbina cele mai eficiente principii active, care "topesc" grasimea si elimina celulita.



MOULDING CREAM, o crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sunt rapide si spectaculoase.



ROSA MOSQUETA OIL, un tratament spectaculos, pentru problemele pielii. Vindeca orice imperfectiune a pielii, de la semnele lasate de acnee, pana la vergeturi; de la arsuri, pana la cicatrice ramase dupa diverse operatii; de la pete pigmentare, pana la cele mai mici imperfectiuni ale pielii.



Intreaga oferta de cosmetice PostQuam cu pret redus este disponibila la adresa http://store.irinareisler.ro/promotii/preturi-reduse-la-cosmeticele-profesionale-postquam.html. Aici veti gasi oferta completa de cosmetice PostQuam cu discount, pentru ca tu sa poti oferi cadouri de cea mai buna calitate tuturor doamnelor pe care le indragesti!



Cumparaturi placute, pentru fericirea de primavara!



Daca vrei ca, inainte de cumparare, sa vezi produsele noastre, te asteptam in magazinul nostru fizic, din Strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D, sector 5, langa Business Opera Center. Te asteptam cu drag sa ne calci pragul si sa te bucuri de cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

promotii cosmetice cosmetice produse cosmetice magazin cosmetice cadouri cosmetice