Prezenta de succes a Editurii Gama la Gaudeamus 2010



Pentru editia din acest an a Targului de Carte, Editura Gama a venit cu o multime de titluri si colectii noi, dintre care amintim: "Povesti romanesti", "Cartea cu colinde", "Teste de 10 minute", "Invat sa citesc in limba germana", colectia "Mai bine vorbim despre asta!", "Alfabetar", colectia "Micul Detectiv".

Cele mai cumparate au fost cartile cu CD si ilustratii exceptionale: „Cantecele copilariei”, „Cartea cu colinde” si cel mai recent titlu din aceasta gama, „Povesti romanesti”. Din categoria carte pentru scolari recordul de vanzari l-au înregistrat colectiile „Teste de 10 minute” si „Exersez!”.

Duminica, 21 noiembrie, standul Editurii Gama a fost asaltat de zeci de copii care au venit la lansarea colectiei de carti "Matematica", avandu-l ca invitat pe autorul acesteia, profesorul Ioan Dancila. Lansarea a fost una inedita, profesorul Ioan Dancila predand o ora de matematica distractiva zecilor de copii care s-au intrecut sa raspunda la problemele „trasnite”.  Printre hohote de ras si solutii nastrusnice, matematicianul le-a transmis elevilor un lucru foarte serios: sa inveti matematica nu inseamna doar sa memorezi formule mecanic, ci in primul rand sa gandesti. Editura Gama a propus aceasta colectie ca pe o solutie atractiva pentru convingerea copiilor ca matematica nu este un chin, ci poate fi o placere. Toţi copiii care au gasit raspunsul corect au fost premiati cu carti potrivite varstei lor, iar la final toti cei prezenti au primit cate o carte de la Editura Gama.

Editura Gama multumeste pe aceasta cale tuturor clientilor, colaboratorilor, cadrelor didactice si prietenilor care ne-au fost alaturi si la aceasta editie a Targului Gaudeamus. Va asteptam cu drag si la editiile viitoare!

Despre Editura Gama
             16 ani de experienta in publicarea cartilor pentru copii ne ajuta sa propunem carti educative, amuzante si captivante si sa fim un ajutor de incredere pentru parintii ocupati. Programul editorial cuprinde atat colectii ce reprezinta creatii proprii, traduceri ale unor carti de succes international si carti didactice. Cartile noastre pot fi gasite in librarii si pe site-ul www.edituragama.ro.

Editura Gama te ajuta sa cresti!

Gama lansare matematica Gaudeamus