Cursuri Tango Argentinian









Tango Argentinian este un dans și gen muzical care a apărut în orașele Buenos Aires, Argentina și Montevideo, Uruguay și s-a răspândit ulterior în toată lumea.Tangoul Argentinian este senzual si provocator ,jucandu-se cu creativitatea ta, te poate face sa descoperi o aventura plina de energie.Magia explodeaza o data cu primii pasi ai tangoului.Noi credem ca exista un al 6-lea simt.simtul tangoului. Il descoperi la prima imbratisare de tango si il dezvolti cu fiecare dans de care ai parte. 



 

Avem marea placere sa va anuntam deschiderea unei noi grupe de incepatori, sub indrumarea lui Marian si a Manuelei, la Casa de Tango.
Ca si dansatori, Manuela si Marian se deosebesc printr-un dans simplu, de o eleganta aparte si o superba interpretare a muzicii. 
Ca si profesori, se remarca printr-o metoda pedagogica foarte clara, antrenanta, bazata pe jocuri, legaturi si tehnici de dans simple si eficiente. 

Modulul de incepatori dureaza cu aproximatie 3 luni, iar cursurile se vor desfasura luni si joi de la 19:15.

Pentru inscrieri va asteptam cu un mail la acasa@casadetango.ro. Prima lectie, cea de initiere este cadou din parea noastra



Contact:

Andreea Trascu: 0729.005.794
acasa@casadetango.ro
http://www.casadetango.ro

Tango argentinian tango cursuri dans