Prelungeste viata electrocasnicelor tale, cu solutiile speciale de curatare si intretinere de la Ele

Intotdeauna ai visat la o bucatarie moderna, echipata cu electrocasnice intuitive si cu un design elegant si rafinat. Iar cand momentul a fost prielnic si ai gasit electrocasnicele care se potriveau perfect cu bucataria ta, nu ai mai stat pe ganduri. Insa utilarea unei bucatarii reprezinta intotdeauna o investitie serioasa, asa ca Electrolux a dezvoltat o gama completa de solutii de curatare si intretinere, pentru ca frigiderul, plita sau aragazul tau sa arate ca noi pentru mai mult timp.

 

Un frigider curat, fara mirosuri neplacute

Cel mic a varsat sucul de portocale? Mirosul de peste s-a raspandit in tot frigiderul? Astfel de mici accidente casnice isi au acum o rezolvare simpla cu kit-ul Electrolux pentru echipamente frigorifice. Acesta contine toate produsele de care ai nevoie pentru ca frigiderul tau sa arate si sa functioneze impecabil ani la rand.

 

Spray-ul de curatare „Frigorens” indeparteaza cu usurinta petele atat din interiorul cat si de pe exteriorul frigiderului si impiedica formarea mirosurilor neplacute. Suprafetele vor fi astfel stralucitoare si igienizate. Iar pentru ca frigiderul tau sa nu raspandeasca decat o aroma fresh indiferent de mancarurile pe care le depozitezi in interior, asigura-te ca ai in permanenta pe unul dintre rafturi gelul de absobtie a mirosurilor “Igloo Fresh”. Familiei tale ii va fi greu sa ghiceasca ce preparate se ascund in frigider, pentru ca solutia “Igloo Fresh” absoarbe mirosul de carne, peste, branza si orice alte mirosuri neplacute.

 

Plite fara pete, suprafete de sticla fara amprente

Dintre toate echipamentele din bucataria ta, cu siguranta plita este cel mai greu de curatat si intretinut. Pete de grasime, mancare arsa, urme de apa, lapte sau cafea – toate dispar intr-o clipita cu solutia de curatare Electrolux destinata plitelor pe inductie, celor ceramice si „gas on glass”.

 

Detergentul special de inalta calitate din compozitia „TopRens” indeparteaza resturile de alimente arse, petele de grasime, depunerile de piatra si urmele de apa de pe plita. Mai mult decat atat, lasa pe suprafata plitei o pelicula siliconica, care asigura o extra-protectie impotriva murdariei. Asta inseamna ca resturile de mancare vor fi mult mai usor de curatat, iar tu nu vei mai fi nevoita sa speli plita la fel de des.

 

Iar daca din lipsa de timp folosesti mai des cuptorul cu microunde, Electrolux are solutia de curatare potrivita si pentru tine. Spray-ul „MicroRens” te ajuta sa cureti atat interiorul, cat si exteriorul cuptorului cu microunde, fiind eficient si impotriva bacteriilor sau a mirosurilor neplacute.

 

Solutiile profesionale de curatare oferite de Electrolux pot fi achizionate individual sau in kit-uri special create pentru echipamentele frigorifice, masinile de spalat vase, bucatarie si pentru plitele ceramice. Astfel, indiferent de electrocasnicele cu care ti-ai utilat bucataria, poti fi sigura ca vei avea mereu la indemana solutia de curatare potrivita.