Pozitionati corect bebelusul in cadrul scaunelor auto copii



Indiferent daca aceste plimbari sunt scurte sau mai lungi, bebelusii trebuie sa fie protejati de orice risc. Achizitionati doar produse licentiate, ce respecta standarde europene de calitate.

 

Cu siguranta multi parinti se intreaba cum sa pozitioneze scaunele auto pentru ca bebelusii lor sa beneficieze de maxima siguranta. Raspunsul la aceasta intrebare este oferit de specialisti, care confera pe langa raspuns si argumentele necesare. Bebelusii care au sub 12 luni trebuie sa fie pozitionati in scaunele auto cu fata invers sensului de mers pentru a pastra o pozitie corecta a coloanei vertebale si pentru a diminua orice risc.

 

Este foarte important ca parintii dupa ce achizitioneaza scaunele auto copii sa citeasca cu mare grija si responsabilitate toate instructiunile de folosire. Produsul nu trebuie sa fie doar pozitionat corect ci si fixat corect. Ancorati cu atentie scaunul auto si prindeti centurile de siguranta destul de strans. Aveti insa grija sa ii conferiti bebelusului confortul necesar.

 

Pentru copiii mai mari de 12 luni pozitionarea scaunului poate fi facuta in sensul directiei de mers. Daca in spatele masinii se afla doi copii aveti grija ca acestia sa beneficieze de o pozitie corecta, recomandat fiind sa folositi un despartitor deorece copiii va pot distrage atentia de la condus. Folositi intodeauna scaune auto nichiduta atunci cand mergeti cu masina si nu puneti in pericol niciodata siguranta copiilor dumneavoastra.

scaune nichiduta scaune auto nichiduta.ro scaune auto copii scaune auto ieftine scaune copii