Portalul medical vreauundoctor.ro lanseaza campania “Doneaza 50 de cuvinte online!”

Portalul online vreauundoctor.ro este destinat, in prima faza, persoanelor care au beneficiat de servicii medicale din partea unui reprezentant al unui spital, a unei clinici sau a oricarui alt furnizor de acest tip; acestea pot dona 50 de cuvinte prezentand experienta lor, pe platforma online www.vreauundoctor.ro. Scopul parerilor donate este acela de a informa si de a ajuta viitorii pacienti in alegerea unui medic si/sau a unei clinici medicale avand acces atat la informatii  de tip cantitativ cat si calitativ.

Portalul ofera utilizatorilor si posibilitatea de a adresa intrebari specialistilor vreauundoctor.ro; acestia vor ajuta pacientii sa aiba acces rapid la o selectie de informatii relevante pentru interesul lor, toate culese din surse publice. Vreauundoctor.ro ofera utilizatorilor informatia intr-o maniera impartiala, personalizata, prezentand posibilitatea selectarii unui numar de criterii alese de fiecare pacient in parte; acestia pot selecta o clinica avand ca filtre un punct geografic preferat pentru localizarea clinicii sau anumite intervale orare din timpul unei zile.

Vreauundoctor.ro pune, la dispozitia utilizatorilor informatii cu privire la diagnostice,  pareri si detalii despre clinici din tara,   si din strainatate sau informatii utile din sfera medicala. Vreauundoctor.ro este un portal medical care are ca scop principal facilitarea accesului pacientilor la informatii cu privire la medici sau clinici, oferind acestora detalii despre servicii medicale, unde pot beneficia de ele si in ce conditii. Informatiile despre serviciile medicale oferite vin din partea utilizatorilor site-ului, care au posibilitatea de a  dona 50 de cuvinte online;  prin intermediul acestei donatii, utilizatorii prezinta potentialilor pacienti detalii despre experienta lor la medic, ajutandu-i pe acestia sa faca o alegere potrivita.  

doctor doctor bun pareri doctori doneaza o parere