Luna Octombrie Luna dedicata luptei impotriva cancerului de san in cabinetul de Medicina Dentara Dol

Constanta, 18 octombrie 2010

Constanta, 18 Octombrie 18 Noiembrie 2010
Cabinetul de Medicina Dentara DolceDenta din Constanta, cu sprijinul farmaciilor Dolcefarm si al Ligii Femeilor din Constanta desfasoara in perioada 18 Octombrie 18 Noiembrie 2010 un proiect de promovare a sanatatii si de constientizare a populatiei asupra prevenirii si diagnosticarii precoce a cancerului de san.

Evenimentul isi propune sensibilizarea publicului la depistarea precoce a cancerului de san. Cancerul de san este afectiunea oncologica cu cele mai multe victime in randul femeilor din Romania. In Romania sunt aproximativ 60.000 de femei inregistrate cu cancer de san, din care anual aproximativ 3.000 pierd lupta in fata cancerului de san. Alte aproximativ 6.000 de femei sunt diagnosticate anual. (www.sanatateasanului.ro)
Din acest motiv, in perioada 18 Octombrie 2010 18 Noiembrie 2010, in cabinetul DolceDenta si farmaciile DolceFarm vor fi distribuite materiale educative oferite de Liga Femeilor din Constanta de dna presedinte Ing. Maria Frangeti, Coordonator al Coalitiei Nationale Sanatatea Sanului.
Farmaciile Dolcefarm, partenere ale acestui proiect vor oferi, pe langa materialele educative si un card de reducere de 5% la produsele dermatocosmetice pentru toate persoanele participante la program.
Printre partenerii evenimentului se numara: Liga Femeilor Constanta, Asociatia Parteneri in Progres, revista Glamorous Smile.
Parteneri media:
www.ginecologie.ro
www.i-medic.ro

Detalii despre proiect puteti obtine la dolcedenta@gmail.com


Dr.Klara Papuc
Coordonator proiecte DolceDenta Constanta
Medical Manager Glamorous Smile
0722.679391
dolcedenta@gmail.com
http://www.dolcedenta.ro

cancer preventie sanatate medicina campanie