Pofta buna vine cu 1 sau 2 tichete Cheque Dejeuner!

Pentru a atrage atentia clientilor asupra mesei de pranz, considerata cea mai importanta masa a zilei de lucru, Cheque Dejeuner a dezvoltat proiectul Cheque Meniu.

 

Cheque Meniu este un program eficient de alimentatie destinat utilizatorilor de tichete de masa, pentru care un dejun cald inseamna un plus de sanatate. Un grup de restaurante, atent selectionate, asteapta ca in schimbul unui tichet sau a doua tichete de masa, sa serveasca meniurile concepute special pentru partenerii nostri.

 

Pentru a alege dintre restaurantele participante la acest program, clientii sunt invitati sa viziteze site-ul www.cheque.ro, rubrica “Cheque Meniu”.

Prin intermediul programului Cheque Meniu, pranzul poate fi comod, delicios si proaspat in fiecare zi!

 

Cheque Dejeuner Romania se dedica meseriei de emitent de tichete cu valoare, acestea fiind instrumentele sociale prin care impartaseste valorile sale sociale, de simplitate si convivialitate. Aceste valori se traduc zi de zi prin utilizarea produselor Cheque Dejeuner: tichetele de masa, tichetele cadou Cadhoc, tichetele de cresa Cheque bebe, tichetele sociale Cheque de Services si tichetele de vacanta Cheque Vacances.

cheque dejeuner tichete meniuri tichete de masa