Plotter A0 HP



Imprimati comod desene tehnice de format mare cu cel mai ieftin plotter A0 de pe piata - HP DJ 510, solutia ideala pentru micile ateliere si studiouri de proiectare ce doresc printarea planurilor si schitelor A2-A0 in cadrul firmei.

Realizati rapid, simplu şi accesibil imprimari tehnice CAD/GIS de inalta calitate HP.

Imprimanta este disponibila atat in format A1 (24") cat si in format A0+ / B0 (42").

Realizati imprimari CAD şi obtineti un control superior al costurilor si calitatii. Este cea mai accesibila imprimantă HP autonoma. Plotterul A0 HP DJ 510 ofera viteze de imprimare de pana la 55s pentru un document de marime A1 si imprimare directa HP-GL/2. Durata printare full color: 7 min/pagina.

Veti fi uimiti de liniile fine si calitate remarcabila a imaginilor.

Impresionati-va clientii cu documente de inalta calitate, cu aspect profesional: rezolutia de 2400 x 1200 dpi optimizati a acestei imprimante asigura detalii clare, linii fine si precizie remarcabila. Procesati cu usurinta fisiere complexe datorita memoriei de 160 MB sau up-gradabila pana la 416 MB. De asemenea beneficiati de suport HP-GL/2.

Plotterul A0 HP DJ 510 va faciliteaza producerea pe plan local a lucrarilor tehnice CAD de inalta calitate. Variantele de cartuse de cerneală HP de 28 şi 69 ml va permit sa realizat imprimari care corespund nevoilor voastre la costuri eficiente. Operarea este simpla datorita panoului de control intuitiv.

Plotter A0






plotter a0 ploter a0 ploter hp plotter hp