Plase insecte, rolete textile in pas cu moda

Daca bunul nostru gust este foarte dezvoltat si vrem sa il expunem si in spatiu ce ne inconjoara, acum mai mult ca niciodata putem sa o facem. Suntem foarte norocosi ca in prezent avem la dispozitie cele mai largi game de produse de decoratiuni pentru interior. Iar daca suntem suficienti de inventivi putem sa cream chiar noi astfel de produse, iar daca nu, le putem cumpara.
Cel mai important spatiu din viata noastra este caminul, aici trebuie sa ne simtim cel mai bine, in largul nostru, iar modul in care va arata casa noastra ne va reprezenta. Timpul de petrecere a timpului liber va fi unul suficient de placut si pentru amicii nostrii.
Compania Kondor Invest propune clientilor sai pretentiosi o serie de produse menite sa vina in ajutorul nostru, menite a ne face viata mai usoara si confortabila. Printre aceste produse se numara si cele mai frumoase rolete textile, plase insecte si plase tantari.
Roletele asigura umbra in casa in timpul verilor, dar asigura si intimitatea mult dorita, asa incat caminul dumneavoastra va fi protejat non-stop. Pot fi un décor elegant, si caminul se va deosebi prin clasa si stil. In ultimul timp au aparut materiale opace precum si materiale reflexive.
Plasele de insecte sunt puse pe un cadru de aluminiu iar ele sunt rezistente la razele solare, decolorarea este imposibila.
De cativa ani compania Kondor Invest vine cu produse din ce in ce mai inovatoare. Modele de rolete textile, plase insecte si plase tantari se numara printre aceste produse.
Pentru comenzi si detalii suplimentare puteti apela la  numarul de telefon 0757 082 001  sau accesand site-ul nostru www.plasetantari.com.ro

plase plase tantari plase insecte plase antiinsecte rolete textile