Plase insecte de o calitate ireprosabila pentru o maxima protectie



Protejarea ferestrelor in timpul verii de actiunea insectelor si in special a tantarilor este mai mult decat necesara. De aceea, fiecare ar trebui sa aleaga cea mai eficienta solutie de protectie si anume dotarea ferestrelor cu plase de tantari. Pe piata exista mai multe tipuri de plase de acest gen, insa in functie de calitatea materialelor utilizate pentru confectionarea plaselor, plasele vor fi mai mult sau mai putin rezistente si eficiente.

 

Plasele calitative sunt confectionate din fibra de sticla ignifuga si au carcasa si ghidajele din aluminiu vopsit in camp electrostatic, proces ce ii confera metalului o rezistenta deosebita pentru a nu rugini si pentru a nu-si schimba culoarea in timp. De asemenea, plasele sunt trecute printr-un proces de ranforsare pentru a capata o rezistenta sporita in caz de vant puternic. Pentru ferestre foarte mari si usi de exterior, trebuie sa alegeti plase tip plisse ce sunt special confectionate pentru aceste mari dimensiuni.

 

Durabile si eficiente, plasele se realizeaza pe comanda si pot fi incastrate intr-o carcasa superioara si ridicate atunci cand nu mai sunt necesare. De asemenea, exista si plase simple, cu rama de aluminiu ce pot fi montate pe orice fel de tamplarie. Montajul plaselor este realizat de o echipa de experti si se efectueaza rapid. Plasele protejeaza eficient impotriva tantarilor si sunt ideale pe timpul verii. Orice locuinta cu ferestrele protejate cu plase insecte plase tantari va putea sa fie constant aerisista fara nici un fel de probleme. Alegeti doar solutii de calitate pentru ca investitia dumneavoastra sa fie una eficienta.

Plase Kondor si Scharx pe siteurile noastre

plase plase tantari plase insecte plase anti insecte plase antiinsecte