Planificarea amanuntita a nuntii, cheia catre un eveniment de vis!

Organizarea nuntii este o mare provocare pentrufiecare cuplu. Multe detalii de pus la punct, decizii importante de luat siliste peste liste cu activitati ce trebuie bifate pentru ca evenimentul sa fieunul de succes.

Pana la marele eveniment planificarea este cheia.Practic, va asterneti pe hartie tot ce va doriti pentru eveniment, bugetuldisponibil, invitatii si cum vreti sa fie totul in ziua speciala. Iata cumtrebuie facuta planificarea:

Totulincepe cu o lista

Dupa ce ati facut o lista preliminara, este timpulpentru o lista pe care sa notati fiecare ce sarcini are de dus la bun sfarsit.Este foarte important sa incepeti sa delegati activitati, pentru a nu vaaglomera. Dati sarcini persoanelor apropiate sau prietenilor de incredere, eiva vor ajuta pe voi, ca si cuplu, sa scapati de o grija in plus si sa eliminatiriscul de a uita ceva. Sau, daca bugetul va permite, apelati la o agentie deorganizare evenimente.

Cititicu atentie contractele de prestari servicii

Presiunea evenimentului va poate determina sa vagrabiti in alegerea restaurantului, a formatiei de nunta, a serviciilorfoto-video, precum si a altor activitati. Cel mai bine semnati contractele dupace aveti stabilit un numar minim de persoane, ati ales tematica nuntii, data siati cazut de comun acord asupra detaliilor.

Estimatiinvitatii in mod realist

Desi parintii sau voi ati fost la multe nunti, s-arputea sa nu vi se intoarca favoarea. Multe dintre cupluri au sperat ca localulva fi plin de invitati, dar s-au trezit cu putin peste jumatate.

Alegerearestaurantului

Restaurantul trebuie sa fie in concordanta cu modulsi tematica in care vreti sa se desfasoare nunta. Foarte multe sali pot gazduide la 100 pana la 300 de persoane, insa inainte de a alege una veniti cu olista preliminara de invitati.

Delegatisarcini in ziua nuntii

Oricat de pregatiti ati fi, din cauza emotiilor sia stresului este posibil sa omiteti lucruri importante. De aceea esterecomandat sa delegati din atributii persoanelor de incredere pentru a nu fiomise lucruri importante sau detalii.

Stabilitiunde va fi casatoria religioasa

Cu cat biserica este mai frumoasa si mai spatioasa,cu atat fotografiile si filmarile vor fi de mai buna calitate. Este importantca biserica aleasa sa fie ori cat mai aproape de casa miresei, ori de local.

Muzica

Este important sa stabiliti cu trupa cover ce muzica va fi interpretatasi sa alternati stilurile muzicale pentru ca toata lumea sa se distreze. Si voimirii trebuie sa fiti prezenti pe ringul de dans, ca doar sunteti starurilezilei. Cu cat voi va distrati mai mult, cu atat si invitatii se vor simti maibine.

Sedinta foto-video din ziuaevenimentului

Lasati suficient timp echipei pentru a surprindedetalii si pregatirea miresei si a mirelui, apoi stabiliti locul perfect pentrusedinta foto de dupa biserica.  Din punctde vedere al luminii, cele mai bune cadre sunt acelea facute inainte ca soarelesa apuna.

Alegerearochiei de mireasa

Nicio mireasa nu vrea o rochie banala, iar acestlucru este cat se poate de normal. Inainte de a merge la proba, cauta modelelecare iti fac cu ochiul si vrei neaparat sa le probezi. Ia cu tine o pereche depantofi cu toc, pentru a-ti face o idee cu privire la cum se aseaza pe corp.

De preferat este sa alegi o rochie in ton cuanotimpul in care are loc nunta. Sa mergi la probe, pentru a fi sigura ca inziua cea mare nu o sa ai nicio surpriza, si sa iti iei la tine o pereche deincaltaminte comoda, pentru ca vei sta in picioare toata noaptea.

Make-upsi coafura

Pregatirile miresei incep dis de dimineata, maiales ca pentru a arata bine, oricarei femei ii este necesara o ora, cu atat maimult in ziua cea mare. Optati pentru coafuri simple, care sa reziste, si pentruun machiaj profesional, care sa arate proaspat pe toata durata evenimentului.

formatie nunti formatie nunta trupa cover