Pentru pizzerii si rotiserii, ambalaje diverse sunt disponibile la Snick Ambalaje

Din cand in cand oricine are pofta de o pizza delicioasa sau viziteaza un fast-food din oras. Un meniu de acest gen, pentru ziua in care incalcati regulile dietei sanatoase sunt uneori un mic rasfat. Pacat ar fi sa va stricati acest zen cand sunteti serviti necorespunzator sau cand ambalajul mancarii este neinspirat ales.

Pentru cei care activeaza in acest domeniu este un lucru important sa tina cont implicit de ambalaje. Acestea sunt parte dintr-un concept culinar. Pentru cei interesati, Snick Ambalaje are in oferta sa aceasta diversitate de ambalaje de unica folosinta, atat de necesare. Cele pentru pizzerii si rotiserii sunt disponibile aici:

https://www.snick-ambalaje.com/articole-pentru-pizzerii-si-rotiserii.

Imbunatatiri pe banda rulanta in cazul furnizorilor de ambalaje de unica folosinta

Un prim impact in acest domeniu a fost cunoscut inca din momentul in care directivele europene au impus limitarea consumului si folosirii de material plastic. Astfel, la ora actuala, ambalajele de unica folosinta din plastic pe care le folosesc implicit cei care livreaza mancare, sunt interzise. In schimbul acestora pot fi folosite cele care sunt realizate din materiale nature-friendly, cele care au la baza amestec biodegradabil.

In cazul pizzeriilor si rotiseriilor va ganditi ca nu ar fi atat de complicat de ales ambalajele de unica folosinta. Ei bine si in acest caz veti face diferenta intre un ambalaj ales bine si unul care lasa de dorit. Daca nu rezista temperaturilor inalte, daca nu are grosimea potrivita si se va imbiba rapid cu sos, pana ajunge la deteriorare, daca nu se inchide bine si nu pastreaza produsul bine si acestea sunt doar cateva exemple despre ce poate merge prost in ecuatia aceasta.

Snick Ambalaje, cunoscut furnizor de nisa, pune la dispozitie o gama larga de tipuri de ambalaje. Toate acestea pot fi comandate din magazinul online sau puteti lua legatura cu un reprezentant, agent.

Special pentru pizzerii si rotiserii

Pentru aceasta categorie de prestatori de servicii ambalajele recomandate sunt, desigur, cutiile de pizza. Acestea raman in dulcele stil clasic, realizate din carton de grosime variabila. Le veti gasi in doua variante de culoare in stocul de la snick-ambalaje.ro, alaturi de accesoriile necesare, adica suportul alb. Achizitia o puteti face implicit la bax sau palet, o alegere ce va poate aduce si o reducere de pret.

Sosierele sunt si ele variate si disponibile aici, precum si pungile si conurile. In functie de meniul servit, de ceea ce este oferit spre livrare, ambalajele potrivite pot fi gasite aici.

Daca este nevoie de extra convingere ca astfel de ambalaje sunt potrivite, solicitati de la Snick Ambalaje sacosa cu mostre. Este o dovada de transparenta a faptului ca ceea ce este in oferta acestui furnizor corespunde 100% cu toate criteriile de calitate pe care clientii le pot avea. Mostrele sunt gratuite si pot fi comandate prin solicitare facuta direct la furnizor, alegand specific tipurile de ambalaje necesare.

Pentru detalii si chiar comenzi accesati pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

snick-ambalaje.com