2017, anul cu schimbări la nivelul conducerii REHAU Polymer România

REHAU - producătorul celor mai performante profile din PVC la niveleuropean, GENEO, își consolidează poziția de lider al pieței de profile din PVCdin România, acordând o atenție permanentă dezvoltării produselor sale, dar șiasupra aspectelor ce țin de personal. Recunoașterea și recompensareaangajaților performanți este una dintre politicile ce au ajutat la creștereaREHAU în fiecare dintre cele 170 de sucursale pe care le deține pe glob. Astfelconcernul REHAU anunță numirea în funcția de Country Head Rehau România adomnului Adin Tabacu, începând cu luna ianuarie a acestui an.

 

De profesie inginer constructor, dl. Adin Tabacu, în vârstă de 54 ani,  a condus șantiere mari din România șiGermania în funcțiile de șef de punct de lucru și șef de șantier. Începând cuanul 1995 ocupă funcția de Director Național de Vânzări REHAU aldepartamentului de Soluții pentru Ferestre și după 21 de ani de activitate încadrul REHAU preia conducerea de la începutul acestui an a sucursalei dinRomânia. Preocupat de parcursul profesional, dl. Adin Tabacu și-a lărgit ariade interes educațional, în prezent fiind licențiat în Psihologie și masterand înTerapii Cognitiv-Comportamentale, la Universitatea „Titu Maiorescu” dinBucurești, după cum însuși afirma: „Psihologia nu este doar o pasiune, ci si unajutor important în lucrul cu oamenii, zi de zi.”

 

În cei 21 de ani de când compania REHAU Polymer este prezentă pe piața dinRomânia aceasta a reușit să își consolideze și să își mențină poziția de liderprin personalul calificat, structurile logistice performante, depozite de marfamenite să deservească în cel mai scurt timp pe clienții firmei. REHAU a reușitsă impună standarde înalte pentru tâmplăria de PVC din România și a crescut încontinuu, chiar și în perioada crizei economice care a afectat întregul domeniual construcțiilor. REHAU continuă să investească în dezvoltarea soluțiilor deînaltă calitate din polimeri și dezvoltă produse de înaltă tehnicitate în toatedepartamentele sale: Soluții pentru Ferestre, Instalații pentru Construcții,Soluții pentru Mobilier, Infrastructură și Telecomunicații, urmărind înpermanență cele mai noi orientări la nivel mondial în aceste domenii.  Prin departamentele Soluții pentru Ferestre șiInstalații pentru Construcții / Sisteme de Încălzire în Suprafețe, REHAU sesituează pe primele poziții din domeniu pe piața din România.

 

Deschiderea permanentă a companiei către clienții direcți, dar și cătreclienții finali prin suport tehnic de înaltă calitate, workshop-uri și seminariide prezentare de produs și sprijin în activitățile de marketing și publicitateale acestora, dar și o comunicare directă pentru clientul final fac din REHAUun adevărat lider în domeniu ce se desăvârșește cu fiecare etapă parcursă.

„Doresc sa subliniez rolul determinant aldepartamentului Soluții pentru Ferestre în activitatea REHAU România. Acestdepartament contribuie cu peste două treimi la vânzările firmei și contribuie înmod substanțial la puterea brand-ului REHAU în țara noastră. Cele mai bunesisteme de profile din PVC – vorbesc aici despre REHAU GENEO, REHAU Synego, darși altele care echipează numeroase locuințe, spitale și școli din România, contribuieastfel la confortul locatarilor, dar și la economia substanțială de energie. Departamentelede Instalații, Soluții pentru Mobilier, Infrastructură și Soluții Industriale întregescfericit oferta noastră, justificând pe deplin deviza REHAU: Unlimited PolymerSolutions. În aceste condiții evoluția către funcția de Country Head RehauRomânia nu poate decât să mă bucure și să aducă odată cu ea noi provocări peplan profesional. ”, după cum afirmă dl. Adin Tabacu.

 

 

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluții bazate pepolimeri, REHAU este lider internațional în domeniile Construcţii, Automotiveși Industrie. Prin forța sa inovatoare, activitatea sa care acoperă mai multedomenii și eficiența sinergetică ce rezultă din aceasta, această companie defamilie modernă și condusă profesionist este unică în industria materialelorsintetice. REHAU aduce soluții creative și orientate puternic spre ocrotireamediului înconjurător. REHAU ocupă în acest domeniu un loc de frunte în lumeprintre firmele inovatoare, având aproximativ 20.000 de angajați care lucreazăîn peste 170 de locații pe întreg globul. La nivelul anului 2015, Grupul REHAUrealiza o cifra de afaceri totala de 3,3 miliarde de euro

 

În prezent există 3 birouri de vânzări înRomânia: la București, Cluj și Bacău, unde lucrează aproximativ 100 deangajați. Cifra de afaceri REHAU România depășește valoarea de 50 milioane eurola nivelul anului 2015

 

 

#RehauRomania