Pentru performanta echipei de specialisti in implantologie, Green Dental Clinic investeste in traini

Deteriorarea implantului dentar, afectiuni la nivelul sistemului nervos, rejectia implantului dentar sunt doar cateva dintre esecurile ce pot aparea in urma interventiei si pot duce la inrautatirea starii generale de sanatate a pacientului. Desi exista un numar considerabil de factori care pot duce la esecul unui implant dentar, o mare parte dintre acestia depind de modul in care este realizata procedura.Specialistii in implantologie le recomanda persoanelor care au nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare ca alegerea medicului implantolog sa fie bazata pe criterii precum: experienta, certificare, metode de tratament etc. De asemenea, acestia atrag atentia asupra faptului ca un cost scazut al procedurii creste sansele ca un implant dentar sa sfarseasca printr-un esec.

Pentru a evita astfel de situatii, Green Dental Clinic investeste constant in perfectionarea echipei de specialisti in implantologie. Astfel, echipa de medici participa constant la cursuri si congrese internationale si este certificata in acest domeniu al medicinei dentare.

„Cele mai frecvente situatii care pot cauza esecul unui implant dentar sunt neglijenta medicului dentist, implantul dentar neadecvat, dar si scurtarea etapei de diagnosticare. Radiografia tridimensionala este esentiala in cazul acestei proceduri, insa din pacate exista multe cazuri in care medicii nu au competenta de a interpreta corect o astfel de radiografie. La Green Dental Clinic investim mereu in programe internationale de training pentru medicii implantologi tocmai pentru a le oferi pacientilor singuranta reusitei fiecarui implant dentar” a declarat dr. Oana Taban, Director General al grupului de clinici DENT ESTET.

In lume exista peste 200 de producatori de implanturi dentare, insa numai 6 dintre ei au facut publice rezultatele testelor calitative ale implanturilor. Din cauza costurilor ridicate ale cercetarii care, implicit, cresc si costul implantului dentar, multi medici implantologi prefera sa colaboreze cu producatori ce au costuri scazute, neglijand importanta calitatii produsului in reusita procedurii. Pentru un implant dentar cu rezultate garantate, este foarte important sa facem alegerea corecta a clinicii de implantologie.

Green Dental Clinic este prima clinica stomatologica din Romania ce are la baza conceptul „eco”. Parte a grupului de clinici DENT ESTET, de peste 12 ani lider pe piata serviciilor de stomatologice din Romania, Green Dental Clinic a fost creata in parteneriat cu un jucator important pe piata: Velvet Dental. Clinica pune la dispozitia pacientilor 5 unituri dentare dotate cu aparatura avansata, precum microscopul electronic ZEISS sau lampa cu plasma pentru albire dentara ZOOM® Advanced Power si le ofera acestora solutii personalizate, precum tratamentul cu aparat dentar invizibil INCOGNITO®.

 

implante dentare albire dinti aparat dentar implant dentar implanturi dentare