Patut Din lemn Sau Din Metal?

 Lemnul transmite mai bine caldura, decat fierul de exemplu, deci vizati patuturi de lemn, nu metal, plastic, aliaje sau alte materiale.

Culoarea acestuia nu prea conteaza, mai ales in cazul copiilor mici si foarte mici, care nici nu vad in primele zile si se orienteaza mai mult dupa glasul mamei decat dupa imaginea ei. Cu toate acestea, este recomandabil un patut de culoare alba sau chiar culoarea lemnului, atat timp cat nu vorbim de negru. Lemnul trebuie lacuit si protejat impotriva uzurii pe cat posibil.

Fiind vorba de locul unde copilul dvs isi va petrece marea parte a timpului, dupa ce il aduceti de la maternitate, trebuie sa aveti grija sa fie un loc curat. Este de prisos sa mentionam ca trebuie sa stergeti praful de pe lemn zilnic cu produse special avand grija sa nu fie daunatoare omului, pentru ca nu se stie cand copilul va atinge lemnul proaspat curatat de dvs cu noua solutie de igienizare.

In alta ordine de idei, patutul nu trebuie sa fie foarte mare. Copilul trebuie sa aiba loc sa se miste, dar nu foarte mult. Patuturile din ziua de azi tin cont de aceasta cerinta si in general nu veti avea probleme. Se pot face si la comanda. Pentru o atmosfera mai placuta, se pot folosi accesorii deasupra patutului, ca de exemplu un carusel cu lumini si jucarii care se roteste.

patuturi patuturi copii ieftine patuturi copii patut bebe patut copil