Participa si tu la Targul de Chilipiruri pe Choicebrand.roIn perioada de reduceri din luna de Ianuarie, am extins sectiunea de promotii a magazinului nostru online pentru a oferi clientilor nostri o oferta bogata si variata de produse electrocasnice la reduceri.

In Targul de Chilipiruri gasesti peste 25 de produse electrocasnice la preturi imbatabile : aparate de incalzit, electrocasnice de curatenie performante, electrocasnice de bucatarie, fiare si statii de calcat, aparate de ingrijire personala la preturi cu pana la 70% mai mici fata de preturile de retail !

Pe langa aceste oferte de lichidari de stoc, va asteptam pe Choicebrand.ro cu o gama larga de produse electrocasnice la cel mai bun raport calitate/pret. Descopera in fiecare saptamana noi produse utile pentru casa si gradina : sculele electrice si aparatele pentru gradinarit de la Ryobi, electrocasnicele de la Severin, expresoarele full automat cu rasnita de la Delonghi etc.

Te asteptam la shopping pe Choicebrand.ro – cel mai mare mare magazin de produse electrocasnice reconditionate din Romania – si in magazinele noastre din Bucuresti : Mihai Bravu, nr. 7 (langa parcul Primariei sectorului 2) si Iuliu Maniu, nr. 59 (dupa Piata Veteranilor). 

lichidari de stoc reduceri electrocasnice promotii electrocasnice