Ofertele speciale vin intotdeauna cu preturi speciale



Ofertele speciale vin intotdeauna cu preturi speciale. Iar pentru ca e o luna speciala pentru noi toti, ACIPHOSTING sa gandit la fiecare dintre noi. De aceea in luna aceasta, luna cadourilor, compania ACIPHOSTING pune la dispozitia tuturor persoanelor fizice si juridice din Romania, „Pachetul 50”.

„Pachetul 50” include un plan de gazduire ADVANCED pe o perioada de 1 an de zile si un domeniu .RO ce va fi al dumneavoastra  pentru totdeauna. Acum este momentul achizitionarii celui mai tare pachet din Romania. Denumirea pachetului  „Pachetul50” vine de la pretul acestui pachet care este de doar 50.88 euro fara TVA in primul an, din anul urmator an platindu-se doar 35.88 euro la fel fara TVA.

Pachetul de gazduire ADVANCED este recomandat companiilor mici si mijlocii, dar si proiectelor dumneavoastra personale, intrucat ofera un nivel ridicat de resurse. Spatiul de 1 GB, traficul lunar de 25 GB si posibilitatea de a gazdui pana la 5 domenii  fac din acesta o alegere ideala.

Domeniul .RO inclus in „Pachetul50” este calculat doar la pretul de 15 euro fara tva, care este cel mai mic pret garantat din Romania. Domenii-le .RO vor fi inregistrare pe o perioada nedeterminata.

Asteptam sa ne contactati telefonic la numarul 0363.401.014 sau pe mobil la numarul 0769.933.713 pentru mai multe informatii si detalii despre „Pachetul 50”

 

Echipa ACIPHOSTING ROMANIA va doreste sarbatori fericite!

 

gazduire web oferte de sarbatori domenii ro oferte