Oferta Bright Smile and Party de la Neoclinique pregatesteti zambetul pentru sarbatorile de iarn

 

 

Bine ati venit la Bright Smile, oferta pe care Neoclinique o va lansa la sfarsitul lunii octombrie si care va fi valabila pana la 31 Decembrie 1020. Pregatiti-va din timp pentru multimea de poze pe care le veti face cu prilejul sarbatorilor de iarna cu familia si prietenii. Aceasta oferta este adresata tuturor celor care isi doresc un zambet de un alb stralucitor, de vedeta, pe care sa il afiseze cu mandrie de fiecare data, cu orice ocazie, la orice petrecere.

 

 

 

Oferta Bright Smile and Party contine servicii de detartraj, periaj, airlfow si fluorizare, urmate de o sedinta de albire si aplicarea unei bijuterii dentare. In plus, va oferim si pachetul complet Discus Dental, care contine produse de ingrijire ulterioare pentru acasa. Albirea dintilor poate duce la o dantura cu pana la 14 nuante mai deschise intr-o singura sedinta. Efect si satisfactie garantata!

 

 

 

Radeti cu pofta, faceti multe poze, bucurati-va de bunatatile de Craciun si Revelion si profitati de oferta Neoclinique pentru sarbatorile de iarna. Pentru mai multe detalii despre oferta si preturi, va rugam sa ne vizitati pe internet la adresa www.neoclinique.ro.

 

 

clinica stomatologie dentists Bucuresti servicii detartraj albire dantura bijuterii dentare