Ocolul Pamantului, aventura vizuala cu fototapetul Harta Lumii, de la Deco Perete

Sunteti pasionati de calatorii? Ati avut poate prilejul sa vizitati cat mai multe locuri din toata lumea unde putini au ocazia sa ajunga? Sau poate momentan sunteti doar in stadiul de visare, abia incepeti sa conturati un plan de calatorie si doriti sa acoperiti cat mai multe obiective turistice?

Pentru cei dintre voi ce doresc sa faca “Ocolul Pamantului” din incinta propriei locuinte sau chiar de la birou, magazinul online deco-perete.ro vine cu o alternativa la indemana - fototapet Harta Lumii.

Unde putem aplica fototapetul harta lumii?

In cadrul magazinului deco-perete.ro regasim o gama variata de fototapete ce au drept tema harta lumii. Ce le diferentiaza pe acestea? Vorbim de modele variate, in diverse culori, astfel incat sa le putem incadra cu usurinta in decorul pe care deja il avem in incapere.

·         Living - un fototapet ce are ca tema harta lumii poate fi usor transformat in punctul de atractie central al livingului. Se incadreaza perfect intr-un stil de decor contemporal, industrial sau minimalist. Important este sa il alegem cu grija pe cel potrivit, in functie de culorile mobilierului si ale obiectelor de decor;

·         Dormitor - camera in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului poate fi decorata intr-un mod inedit cu un fototapet harta lumii. De ce dormitorul? Pentru ca este posibil sa dorim sa facem diverse insemnari pe harta si acestea sa ramana doar pentru noi, departe de ochii curiosi ai oaspetilor. La fel, sa nu uitam sa o alegem pe cea in culorile pe care deja le avem in dormitor;

·         Birou - bineinteles, ce loc este mai potrivit pentru o harta a lumii decat biroul? Vorbim de un cadru profesional unde fototapetul s-ar incadra de minune, fie chiar in fata biroului nostru, fie undeva in lateral, sa il putem admira oricand;

·         Camera copilului - fototapetul harta lumii poate fi utilizat si in scop educativ, asadar il putem aplica in camera copilului. Cu siguranta acesta va fi mult mai tentat sa descopere continentele, tarile, fluviile, oceanele etc.

Descoperiti intreaga colectie de fototapete pe aceasta tema, accesand site-ul oficial al magazinului online deco-perete.ro. Veti avea parte de o multe alte surprize ce abia asteapta sa fie descoperite!