Iata cele 3 produse de papetarie esentiale organizarii eficiente a biroului tau

Organizarea spatiului de lucru de la birou este esentiala, iar documentele importante si diversele obiecte pe care le folosesti in activitatile de zi cu zi trebuie aranjate eficient pentru o buna desfasurare a task-urilor. Solutia ideala in acest sens este oferita de produsele de papetarie destinate organizarii si arhivarii. 

Marii furnizori de papetarie si diversele site-uri de profil iti pot pune la dispozitie o gama variata de produse din aceasta categorie, din care vei putea alege in functie de preferintele si necesitatile pe care le ai:
- bibliorafturi, separatoare si indexuri;
- cutii de arhivare si caiete mecanice;
- dosare si mape din plastic sau carton.

Pe langa produsele de papetarie pe care le poti alege pentru arhivarea, sortarea si organizarea documentelor afacerii tale, mai ai la dispozitie si o gama larga de produse de birotica destinate aceluiasi scop:
- suporturi dosare;
- sisteme de arhivare sub forma pieselor de mobilier;
- clasoare pentru carti de vizita si fisiere rotative.

Astfel, in eforturile pe care le faci pentru a organiza eficient activitatile de birou, te poti folosi de numeroase solutii puse la dispozitie de furnizorii de birotica si papetarie, iar stocarea, arhivarea, depozitarea sau organizarea documentelor si informatiilor scrise pe format de hartie iti sunt la indemana. Desi necesitatile biroului tau depind de numarul de angajati, domeniul de activitate si alti factori importanti, iata care sunt produsele de papetarie care nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata: 

1. Dosare si mape din carton pentru expedierea sau arhivarea documentelor

Chiar daca nevoia nu este prezenta momentan, pregateste-te din timp! Mapele si dosarele din carton sunt esentiale pentru buna desfasurare a unor activitati precum expedierea sau arhivarea documentelor firmei tale, asadar iata cateva dintre variantele pe care le ai la dispozitie in ofertele firmelor de birotica si papetarie: dosare cu sina, incopciate, mape A4, dosare simple sau plic. 

2. Bibliorafturi din carton reciclat, marmorate sau plastifiate

Bibliorafturile sunt cea mai simpla si eficienta solutie pentru organizarea si depozitarea documentelor din cadrul firmelor si marilor companii. Aceste produse de papetarie sunt simple si practice, iar sistemul de prindere a dosarelor este asigurat de un mecanis metalic, durabil. Bibliorafturile pot fi gasite in diverse culori (albastru, verde, rosu, negru, galben) si diferite formate (A4 portret sau A5 landscape), iar personalizarea se poate face prin diverse modalitati (buzunar pentru etichete, etichete autoadezive, etc). Culorile in care sunt produse aceste accesorii de papetarie nu au numai o motivatie estetica, ci si functionala, oferindu-ti ocazia de a organiza documentele pe culori ce corespund anilor sau diverselor categorii. 

Bibliorafturile plastifiate reprezinta o investitie foarte buna datorita pretului mic si duratei mare de viata, fiind rezistente la diversi factori de degradare si putand pastra in siguranta dosarele pe care doresti sa le depozitezi. Cu toate acestea, cea mai buna alegere este sa te orientezi dupa bibliorafturi (disponibile la bucata sau la set) produse de firme de top din industria papetariei, precum Leitz, Herlitz, Noki, Elba sau Donau. 

3. Cutii arhivare pentru dosare, bibliorafturi sau coli de hartie

Odata cu trecerea timpului si cresterea afacerii tale, cutiile de arhivare vor deveni obiecte de papetarie esentiale organizarii procesului de arhivare. Acestea te ajuta sa gestionezi eficient depozitarea informatiilor pe suport de hartie si a obiectelor de birou pe care nu le folosesti foarte frecvent. Aceste cutii au preturi foarte accesibile si sunt disponibile intr-o gama foarte variata de dimensiuni si forme, astfel incat sa-ti poti alege variantele care corespund intocmai nevoilor tale.

Fie ca iti doresti un birou impecabil din punct de vedere estetic, fie ca iti doresti doar o buna organizare, OfficeClass.ro - magazinul de birotica si papetarie nr. 1 din Romania - vine in intampinarea nevoilor tale cu cele mai bune solutii! 

papetarie