Obiecte sanitare exclusiviste si de o calitate fara concurenta doar la Saniclas.ro

Saniclas.ro vine cu o oferta de pret foarte avantajoasa pentru clientii sai. Astfel, toti cei care isi doresc sa achizitioneze obiecte sanitare ale brand-urilor de renume mondial de o calitate superioara fata de majoritatea produselor de pe piata, au parte de reduceri de 10% la orice produs din categoria cazilor de baie.
Saniclas, distribuitorul autorizat al unor brand-uri de obiecte sanitare ce se afla in topul preferintelor din Europa, intampina vara cu o oferta extrem de avantajoasa pentru clientii sai. Astfel, la categoria de cazi de baie, orice produs beneficiaza de o reducere de 10% pentru ca toti clientii Saniclas sa aiba parte de  calitatea unor brand-uri consacrate la nivel mondial la un pret extrem de avantajos. Vizitand site-ul Saniclas veti putea admira o colectie de cazi de baie ale brand-urilor Artemis, Ideal Standard, Roca sau Ravak, menite sa va ofere un maxim de confort si , de asemenea, o incantare vizuala datorita design-urilor moderne si avangardiste. Modelele prezentate pe site sunt concepute astfel incat sa fie confortabile si sa asigure o pozitie cat mai relaxanta a corpului. Cu sisteme de hidromasaj sau de aeromasaj, din materiale de o calitate superioara si cu diferite functii de control precum sistemul de comanda electronica, LCD pentru cromoterapie, senzori de nivel si de temperatura sau sistem de dezinfectie prin ozonificare, cazile de baie prezentate reprezinta cele mai noi inovatii in domeniu, beneficiind de o tehnologie inedita care asigura placerea maxima a unei bai relaxante si fierbinti invaluite in vapori aromatici.
Relxarea este o arta, iar cazile de baie de la Saniclas inseamna perfectionarea acestei arte prin intermediul inovatiilor tehnologice, a calitatii fara cusur a materialelor si a atentiei pentru detalii cu care au fost concepute. Pentru mai multe detalii si pentru a putea beneficia de aceasta oferta, va invitam sa vizitati site-ul Saniclas si sa va bucurati de o experienta unica de achizitie in care calitatea produselor achizitionate este dublata de promptitudinea si diversitatea serviciilor oferite.

 

Despre Saniclas
Saniclas reprezinta mai mult decat un retailer de obiecte sanitare. Obiectele comercializate de Saniclas se bucura de o calitate superioara fata de tot ceea ce se gaseste in magazine, iar serviciile oferite nu se rezuma doar la asistenta in achizitionarea produselor. La Saniclas, clientii au parte de o serie de idei de amenajare, oferite de designeri specializati, de consultanta financiara astfel incat clientul sa beneficieze de o bugetare ideala, care are in vedere raportul calitate-pret, de livrarea produselor pana in locuinta acestuia, de toate informatiile despre produse, inclusiv compararea lor cu alte brand-uri, de montaje pentru obiectele cumparate, precum si de masurarea spatiului clientului de catre un reprezentant Saniclas.
Valoarea principala oferita de Saniclas este calitatea, intrucat o investitie intr-un obiect de calitate este mai avantajoasa decat achizitionarea unor obiecte de o calitate mai slaba si care se deterioreaza foarte rapid. Profesionalismul si grija pentru client sunt doua dintre lucrurile care definesc cel mai bine Saniclas, iar pasiunea pentru calitate si inovatie este observabila prin brand-urile distribuite, Saniclas fiind retailer-ul care a adus in exclusivitate in Romania prestigiosul brand Artemis.

Powered by SEO monitor