Obiecte de mobilier de baie și accesorii la super prețuri, doar la Afa Design poți găsi

O casă confortabilă și bine mobilată atrage atenția încă de la intrare prin felul în care fiecare obiect util își găsește locul în decor. Holul, bucătăria, sufrageria sau camera de zi pot fi decorate după gustul proprietarilor, dar și după buget. Chiar și încăperile mai mici din casă pot beneficia de lux și confort dacă apelezi la furnizorul potrivit.

Nu trebuie să fii expert ca să îți dai seama că multe persoane din lipsă de timp cumpără obiecte la întâmplare, care mai mult aglomerează spațiul. Calitatea însă este o noțiune esențială. Descoperă la Afa Design chiar și obiectele de mobilier din baie.

Un nou nivel al îngrijirii personale cu mobilierul de baie adecvat

Dacă ne preocupăm de toate încăperile din casă pentru a le pune în valoare, firesc este să acordăm atenție și camerei de baie. În funcție și de spațiul avut la îndemână și această cameră are nevoie de instalații sanitare de calitate, chiuvetă, mobilier adecvat și alte accesorii care pot fi găsite pe pagina oficială.

De la căzi confortabile de diverse forme până la cabine de duș practice și confortabile, de la baterii și până la obiecte sanitare cum ar fi vase WC, calitatea acestor piese nu poate fi pusă la îndoială. În plus, comenzile pot fi făcute și online pentru cine nu poate ajunge la magazinul fizic. Consultanța este gratuită, iar, în funcție de comandă, cantitate și plată se acordă un discount suplimentar.

Seturi de vase de toaletă la super preț

Vasele de toaletă sunt printre cele mai căutate obiecte sanitare și printre primele achiziționate când vine vorba de mobilarea camerei de baie. Sunt livrate în set complet, iar capacul poate fi comandat separat - vorbim aici de vasul de wc suspendat.

Acesta este confecționat din ceramică albă rezistentă, iar forma este rotunjită. Spre deosebire de vasele de toaletă clasică acesta poate fi montat pe perete, de aici și denumirea. Șuruburile și țeava de evacuare se livrează împreună cu rama. Garanția la acest obiect este de 120 de luni.

Pentru băile mici unde spațiul nu permite amplasarea unui vas foarte mare echipa de la AFA Design recomandă setul WC Tempo cu rezervor din porțelan de culoare alb. Acesta este proiectat special pentru a se potrivi în băile de dimensiuni reduse. Setul WC Tempo se lipește cu spatele de perete, iar capacul este inclus în preț. Garanția este de 25 de ani.

Accesorii baie, dar și obiecte pentru amenajări interioare

Pe lângă vasele de toaletă, mobilierul prezent în baie prezintă și caracteristici importante așa cum ar fi rezistența sporită la umiditate. Un set de mobilier de baie cu lavoar ceramic și iluminare este conceput din linii elegante și moderne, în culori neutre pentru a se potrivi cu restul accesoriilor. Mobilierul poate fi completat de produsele complementare așa cum ar fi bateriile pentru lavoar.

Afa Design mai comercializează de asemenea și gresie și faianță, parchet, dar și calorifere baie. Este bine de știut că aici se găsesc și obiecte sanitare pentru persoane cu dizabilități și accesorii pentru baie: cuiere, suporturi și etajere.

Pentru alte detalii privind produsele firmei se poate consulta pagina oficială afa-design.ro.

Contact:

0740 118 027

0743 113 983

vanzari@afa-design.ro

www.afa-design.ro

afa-design.ro