O noua imagine de business!

Special pentru clienții săi CORPORATE, RIN Grand Hotel lansează începând cu această lună website-ul http://corporate.rinhotels.ro, într-un format util, ușor accesibil şi interactiv, cu o viteză rapidă de încărcare a paginilor.



Platforma online a fost atent dezvoltată pentru a funcționa eficient pe orice dispozitiv cu conexiune la Internet și este formată din 9 secțiuni cu informații structurate pe categorii de interes: pagian de start (”Home”), evenimente, cazare, facilităţi, ofertă, solicită ofertă, testimonial, blog, contact. Acestea pot fi accesate în limba română sau engleză.



În secțiunea ”HOME” se găsesc informații utile despre hotel (“De ce RIN Grand Hotel?”), precum şi un spot de prezentare al acestuia.



Fie că aveți nevoie de cazare sau trebuie să organizați un eveniment, în secțiunea ”FACILITĂŢI” veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. În plus, dacă alegeți RIN Grand Hotel, puteți beneficia şi de serviciile conexe ale hotelului:           



• Transport de la/către Aeroport;



• Transport VIP cu limuzină; • Coafură, frizerie, manichiură, cosmetică, în cadrul Sara Studio Hair&Beauty, din incinta hotelului;



• Restaurant



• Centru Spa & Fitness Body Art Wellness Club



Pentru oferte personalizate, alcătuite în funcție de cerințele companiei dumneavoastră, ne puteți furniza detaliile evenimentului pe care doriți să îl organizați accesând butonul special creat „Solicită o ofertă”, acesta regăsindu-se în oricare secțiune a website-ului.



Secțiunea ”BLOG” este special creată pentru a ține utilizatorii/vizitatorii site-ului la curent cu informațiile despre evenimentele şi expozițiile de interes.

cazare corporate evenimente corporate conferinte corporate hotel corporate Bucuresti servicii corporate