O-Mac a depasit pragul de 30,000 de motocultoare vandute

O-Mac, magazin online specializat in vanzarea de utilaje profesionale pentru casa, gradina si microagricultura, anunta depasirea pragului de 30,000 de motocultoare vandute in intreaga tara.



Agricultura romaneasca are un potential enorm, slab exploatat dupa 1989 prin lipsa puterii de investitii in utilaje performante. Impactul major a fost vazut mai ales la nivel terenurilor mici si medii unde metodele traditionale de lucru, cu sapa si plugul tras de cai nu mai este de mult o solutie, insa nici folosirea unor utilaje de capacitate mare nu este la indemana.



Dorinta de a lucra pamantul intr-un mod eficient al proprietarilor de terenuri si-a gasit sprijinul, in ultimii ani, in oferta venita din partea producatorilor de utilaje special concepute pentru terenuri de cateva hectare sau chiar parcele de cateva mii de metri patrati.



Un produs tot mai cautat in piata este motocultorul. Un motocultor este un utilaj complex prin functionalitatile sale dar extrem de usor de folosit si foarte eficient. Echipat cu diferite accesorii, un motocultor poate efectua lucrari de arat, sapat, prasit, cosit si multe altele. Poate fi folosit cu succes pe diferite terenuri, de la fanete la vii, livezi sau in solarii.



O-Mac ofera pe piata din Romania o gama extrem de larga de motocultoare, de la cele mai simple, cu o putere de 5 CP recomandate pentru suprafete mici de pana la 1 ha, pana la modele performante de peste 9 CP cu care poti lucra foarte bine cateva hectare de teren. Un astfel de utilaj poate inlocui cu brio munca a 10-15 oameni, realizand astfel o economie importanta de timp, mai ales ca cele mai multe din lucrarile agricole trebuie realizate intr-o perioada bine determinata sau in functie de conditiile meteorologice.



Interesul proprietarilor de pamant pentru astfel de utilaje se vede in numarul mare de astfel de produse comercializate de O-Mac, ajungand astfel la peste 30,000 de unitati de motocultoare vandute in tara. Pe langa produsul in sine, magazinul pune la dispozitie si o gama larga de accesorii sau consumabile pentru o intretinere simpla si economica.



O-Mac ofera aproape orice tip de utilaj necesar intr-o gospodarie sau chiar microferma. De la trimmere si motopompe, la freze de zapada si generatoare de curent electric, poti gasi in paginile magazinului utilaje performante produse de marci de renume. Oricare din produsele comandate beneficiaza de transport la domiciliu sau la adresa specificata de client, livrare in 24 de ore in zilele lucratoare, 2 ani de garantie si o perioada de gratie de 30 de zile in care produsul poate fi returnat daca nu corespunde asteptarilor clientilor.



O-Mac este unul din principalele magazine online din Romania care sustine microagricultura din Romania prin utilaje performante, potrivite pentru suprafete mici si medii.



 



Powered by SEO monitor