O gama intreaga de dispozitive de monitorizare la microfonspion.com

Microfonspion.com este un magazine online specializat pe dispozitive de monitorizare de diferite tipuri, incluzand atat camere video spion si microfoane, cat si aparate de localizare si pozitionare GPS.
Cele mai apreciate produse de pe site sunt cele din categoria microfon spion, fiind vorba, in mod special de prelungitoare cu microfon spion. Acestea sunt extrem de eficiente deoarece sunt alimentate in permanenta, iar dispozitivul GSM este perfect ascuns in interiorul prelungitorului, putand fi camuflat fara probleme.
Pe langa aceste device-uri, un alt dispozitiv este stick-ul reportofon cu sau fara activare vocala, care pe langa functia de baza, cea de dispozitiv de stocare, poate fi utilizat si ca reportofon pentru inregistrarea discutiilor importante.
Microfonspion.com sunt importatori si distribuitori autorizati de reportofoane profesionale Edic (TS Market), celebrul producator din Rusia de dispozitive de inregistrare audio performante. De altfel unul dintre produsele comercializate de catre microfonspion.com si anume reportofonul profesional Edic A31, este inscris in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic reportofon cu o durata de utilizare indelungata.

Dintre produsele regasite pe site amintim mini microfon spion, microfon spion mascat, microfoane cu inregistrare, microfon GSM, camera spy camuflata in pixuri sau ceasuri, detector de camere si microfoane spion, localizator GPS la standarde performante, adaptabile in toate situatiile de monitorizare.

Powered by SEOmonitor