O aplicatie la indemana tuturor – Conectoo


Cu o aplicatie simpla si usor de utilizat, Conectoo ofera intotdeauna suportul tehnic necesar pentru trimiterea de newsletter, iar eficienta poate fi verificata prin rapoarte si livrabilitate excelenta.

Serviciile Conectoo pot fi utilizate de antreprenori si oameni de marketing chiar si in lipsa unor cunostinte tehnice complexe sau a training-uri dedicate. Tinand cont de directia spre care se indreapta comertul si anume trecerea in format electronic a cat mai multor servicii, aplicatiile Conectoo se dovedesc foarte utile si eficiente.
Comertul electronic ia amploare, iar noutatile trebuie transmise – o solutie eficienta este aplicatia trimitere newsletter, care anunta toti abonatii fiecarui site despre produse, servicii si oferte noi. Rapoartele sunt complete si ajuta la verificarea randamentului campaniilor trimise, a numarului de mesaje trimise, rata de deschidere, rata de click in email si numarul de dezabonari, precum si interactiunea abonatilor cu e-mail-urile primite (fluctuatii temporale, constanta, motivele oscilatiilor in activitatea electronica a clientilor). Toate acestea ajuta la imbunatatirea serviciilor pe care le prestati si la eficientizarea mesajelor trimise. Astfel, veti alege un program newsletter ideal, care sa stimuleze numarul maxim de accesari si sa influenteze pozitiv vanzarile, imbunatatind si relatiile dintre dumneavoastra si clientii dumneavoastra.


Calitatea si eficienta echipei Conectoo ne-au ajutat sa ne mentinem interesul clientilor nostri si dupa implinirea perioadei de un an stipulata in contract. In plus, Conectoo ofera gratuit aplicatia pentru 500 de abonati pe o perioada nedeterminata, precum si suport in aplicatie. Acest lucru ne ajuta sa spijinim orice afacere debutanta, noii clienti beneficiind de functionalitatile complete ale aplicatiei.
Conectoo prezinta o alta caracteristica importanta: flexibilitatea in gestionarea abonatilor, aplicatia permitand importarea bazelor de date si reactivarea lor printr-un mecanism de notificare propriu.
Pentru noi, echipa Conectoo, este foarte importanta multumirea clientilor nostri, iar de aceea ne imbunatatim periodic serviciile si ofertele. De exemplu, in martie 2012 am lansat o noua versiune a aplicatiei, cu un design simplificat si cu functionalitati noi, pentru a raspunde cat mai bine cererilor si nevoilor clientilor nostri si pentru a minimiza eforturile de email marketing.
Urmatorul pas a fost optimizarea site-ului: in august 2013 am inclus pe CHYPERLINK o componenta educationala cu ghiduri si raspunsuri la intrebari frecvente despre semnificatia email marketing si influenta acestui instrument in cresterea vanzarilor


Despre Conectoo
Conectoo s-a lansat in 2007 si este una dintre primele companii de email marketing din Romania, ocupandu-se de furnizarea unei aplicatii web accesibile. Calitatea serviciilor Conectoo este validata inca de la inceputul activitatii companiei de cei mai mari publisheri din Romania: Rigier, Editura Evenimentul si Capital, IDG. Performantele Conectoo pot fi confirmate de fiecare client din portofoliul care include atat magazine online (LifeCare.ro, eMAG.bg), cat si agentii digitale (MRM WorldWide Romania, Navidoo) si produse IT (Smartbill, eRepublik) majoritatea parteneriatelor fiind de lunga durata.

Powered by Seo Monitor