Stiai ca totul incepe de la router

MobileNews si D-Link  te provoaca sa faci lucrurile mai usor. Conectarea calculatoarelor si distribuirea conexiunii de Internet este relativ simpla – totul incepe de la router, acel dispozitiv care face posibil ca mai multe calculatoare sa functioneze simultan.

 

Ca urmare a testelor pe care MobileNews le va efectua asupra echipamentelor D-Link , in cateva sesiuni, pe parcursul saptamanilor urmatoare, iti vei putea forma o imagine clara despre modul de utilizare a routerelor D-Link, despre cat de usor este sa utilizezi un mediu de stocare si despre tot ceea ce poate face pentru tine o camera de supraveghere, fie ca esti utilizator individual, fie ca reprezinti o companie.

 

D-Link te invata astfel cum sa conectezi mai multe calculatoare la internet, cum sa scapi de cablurile lungi, cum sa iti supraveghezi locuinta, cum sa iti faci back-up pentru toate fisierele din calculator. Lucruri simple spuse intr-un mod simplu. Te invitam sa urmaresti alaturi de noi reviewurile saptamanale ale produselor D-Link.

 

Despre MobileNews

 

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu. Revista prezinta stirile locale in Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Cipru in limba materna. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va propune concursuri lunare cu premii atractive in sectiunea Joaca. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

 

Despre D-Link : 

 

Sarbatorind 23 de ani de "retele construite pentru oameni", D-Link  a evoluat, devenind un designer, developer si producator mondial de produse pentru retele, aplicatii cu latime mare de banda, electronice digitale si comunicare de voce si date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link , iar acest procent este depasit doar de Cisco. Solutiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinta digitala, intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) si marile companii. D-Link a fost recent inclusa in ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o lista cu cele mai bune companii de IT.

 

In Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul sau central fiind la Londra. Regiunea reprezinta un element strategic de maxima importanta pentru companie, generand o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informatii, accesati www.dLink .ro.  

 

D-Link MobileNews router