MAXIO- Prima platformă dedicată comenzilor, rezervărilor și programărilor online

Maxio este o aplicație inovatoare care permite utilizatorilor să vizualizeze și să comande produsele și serviciile dorite de ei direct de pe mobil sau prin intermediul website-ului.



Pentru început, Maxio pune la dispoziția utilizatorilor o serie de oferte structurate pe categorii precum Restaurant, Mâncare, Catering, Cofetărie, Pub&Bar, Băuturi, Îngrijire personală, Copii și Sport, având peste 30.000 de oferte active în prezent, numărul lor fiind într-o creștere continuă. 



Maxio va fi disponibil în mediul online, pentru Android și în curând pentru iOS și Microsoft.



Lansarea se va produce în primă fază pentru piața bucureșteană și zonele limitrofe (Pipera, Corbeanca, etc.). Maxio este în continuă extindere, atât din perspectiva tipruilor de afaceri care vor fi incluse cât și din din punct de vedere geografic, țintind să devină un punct de reper în peisajul internațional în cel mai scurt timp. 



Primii furnizori oficiali Maxio sunt nume de referință din domeniul  restaurantelor, pub-urilor și cofetariilor cu renume din București, precum Vecchio 1812, Four Seasons, Cofetăria Octavian Dulce de Romania, dar și locații axate pe sport, spații de joacă pentru copii sau îngrijire personală, precum Svetlana Studio, Attitude Salon, Happy Planet, West Plaza Kids, Champion Club.



 “Consumatorii își petrec online o mare parte din timp, iar proprietarii de business își doresc să profite la maximum de influența pe care o au mediul online și platformele sociale. Maxio a fost special conceput de către o echipă de oameni implicați, cu scopul de a răspunde tuturor cerințelor utlizatorilor, aceștia beneficiind de o platformă interactivă și ușor de utilizat. Dorim să revoluționăm modul în care oamenii interactionează cu afacerile locale, oferindu-le mobilitate maximă. În tot acest proces, noi suntem pârghia care le optimizează interactiunea”, a declarat Dan Ciobanu, CEO Cloud Research Studio.



Maxio pune la dispoziția utilizatorilor si furnizorilor un instrument valoros cu multiple avantaje majore, aduse  în exclusivitate de echipa Cloud Research Studio.



CRS este o companie românească focusată pe utilizarea ultimelor tehnologii în domeniul platformelor de business de tip cloud. 



 



 



 



 

aplicatie mobil platforma comenzi online rezervari online programari online inchirieri online