TUDOR PERSONAL TAILOR PRIMA APLICATIE ROMANEASCA DE MODA MASCULINA PENTRU SMARTPHONE

Tudor.Personal Tailor (www.tudor-tailor.com), lider pe piata vestimentatiei masculine made to measure din Romania, anunta lansarea in premiera a aplicatiei pentru telefoane mobile si tablete, care utilizeaza sistemul de operare Google Android si Apple iOs . Aplicatia denumita ”Tudor Tailor” poate fi descarcata de pe platforma Google Play (pentru Google Android) si AppStore (pentru Iphone si Ipad).

 

 

 

Aplicatia le permite utilizatorilor sa vizualizeze tipul de material, culorile, stilul si optiunile ce pot fi personalizate pentru un produs made to measure, direct de pe telefonul mobil. Mai mult, clientii pot accesa catalogul de prezentare al ultimei colectii vestimentare si pot realiza programari in timp real cu unul dintre consilierii Tudor.Personal Tailor.

 

 

 

„Era momentul sa lansam o astfel de aplicatie. Clientii Tudor sunt oameni pentru care timpul este o resursa pretioasa, oameni care apreciaza tehnologia si confortul pe care il asigura. Am putea spune ca aceasta aplicatie este un atelier online care completeaza cele doua showroom-uri Tudor. Prin acest pas, ne-am asumat un gest de pionierat in peisajul modei masculine din Romania”, declara Alin Copindeanu, Managing Partner al Tudor. Personal Tailor.

 

 

 

Recent, Tudor.Personal Tailor a deschis cel mai nou showroom la parterul hotelului Athenee Palace Hilton.

 

 

 

 

aplicatie smartphone made to measure moda masculina croitor inovatie