Novensys recompensata de Psion cu premiul „Cea mai mare comanda primita in EMEA in 2010”

Bucuresti, 03 noiembrie 2011 - Novensys Corporation a primit premiul „Cea  mai mare comanda primita in EMEA in 2010” in cadrul evenimentului „Gala premiilor PSION”, eveniment ce a avut loc la Varsovia, in perioada 20 – 21 septembrie 2011.

 

Premiul a fost acordat pentru implementarea cu succes a proiectului national de incasare mobila a taxelor, si intareste pozitionarea Novensys ca fiind un important partener Psion in zonele de business Auto & IT din Romania.

 

„Desfasurarea acestui eveniment ne confirma inca o data ca suntem pe un drum corect in misiunea de a fi un important integrator de IT&C, lider in industria mobila din Romania si partenerul preferat al producatorilor de top din domeniu” a declarat Bogdan Neacsu, VP International Sales in cadrul Novensys.

Partener cu  PSION din 2007, Novensys are statutul de Platinum Partner Value Added Reseller si integreaza in solutiile sale de management al informatiei echipamente PSION, pentru mai multe zone de interes: terminale handheld, terminale vehicle mount, solutii integrate RFID, infrastructura wireless.

Proiectul implementat a adus companiei Novensys la inceputul acestui an nominalizarea pentru premiile „European IT Excellence Awards 2011”, printre cele mai prestigioase premii ale industriei IT europene.

 

Video - http://www.youtube.com/watch?v=UQznYrRi3kY

Psion premiu recompensa Novensys