Painea DobrogeaBenecol tratament nonfarmacologic preventiv si curativ pentru colesterolul




 

 

 

„Dobrogea-Benecol este cea mai hipoglucidica paine realizata integral din secara, este o paine naturala, care contine Benecol – esteri de stanoli din plante care scad garantat colesterolul, ce poate fi recomandata unei palete largi de pacienti : obezi, pacienti cu afectiuni cardiovasculare, diabetici, pacienti care sufera tranzit intestinal lent.” a declarat prof.dr.Elvira Craiu intr-un interviu realizat de SanatateaTV.ro. Aceasta a mai adaugat ca Dobrogea-Benecol, datorita acestor elemente esentiale, este o paine benefica pentru sanatatea individului.

 

 

 

Elementul care face deosebita aceasta paine este Benecolul, considerat una din primele 10 mari descoperiri in nutritie, care si-a dovedit clinic efectul in reducerea colesterolului. Mai mult, studiile clinice au demonstrat ca esterii de stanoli din plante, aflati in painea Dobrogea-Benecol, scad colesterolul seric total cu pana la 10% si colesterolul LDL cu 15 procente, daca se consuma zilnic 4 felii de paine de secara Dobrogea-Benecol pe o perioada de cel putin 14 zile.

 

 

 

Consumul de paine Dobrogea-Benecol este recomandat cu încredere de prof.univ.dr. Elvira Craiu oricarei grupe de vârstă sau diferitelor patologii prezente sau viitoare cu care se poate confrunta pacientul, ca modallitate de preventie. „Cu cat ne gandim la profilaxie mai devreme, cu cat suntem mai atenti la stilul nostru alimentar si de viata, cu atat sansele noastre de viata cresc.” a mai declarat Elvira Craiu.

 

 

 

Prof.univ.dr. Elvira Craiu apreciaza initiativa Dobrogea Grup de a lansa pe piata un aliment functional cu efect in scaderea colesterolului. Acest pas intareste mesajul de responsabilitate sociala a companiei Dobrogea Grup, care isi doreste sa vina in sprijinul clientilor sai cu produse naturale, benefice corpului uman si care sa asigure o viata sanatoasa si echilibrata.

Dobrogea-Benecol Elvira Craiu non-farmacologic preventiv curativ