Novensys participa la CRM Conference and Expo

Bucuresti, 26 mai 2011 – Novensys va participa la cea de-a treia editie a evenimentului Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo care are loc astazi la JW Marriott Grand Hotel, Grand Ballroom.

 

Conferinta este dedicata prezentarii aplicatiilor de CRM (Customer Relationship Management) si ofera posibilitatea conectarii providerilor de CRM din Romania cu potentiali clienti, scotand in evidenta procesele de implementare. In acelasi timp evenimentul va prezenta strategii aplicate in acest domeniu si studii de caz, promovand informatii utile pentru mediul de afaceri.

 

In cadrul conferintei Alexandru Radu, Trainer CRM Microsoft si Senior Account Manager Retail, va sustine dupa ora 12 prezentarea “CRM pentru fidelizarea clientilor”. “Solutiile software Microsoft Dynamics ofera companiilor un set de solutii complet integrat cu capabilitati bogate CRM pentru a ajuta la conectarea personalului, proceselor si sistemelor pentru a ajunge la fidelizarea clientilor. Novensys, partener Gold Microsoft, este specialistul care integreaza solutiile inteligente pentru managementul informatiei de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este expert in transformarea informatiei brute in informatie inteligenta, utila si aplicabila in mediul de business – genul de informatie care arata directiile de urmat si care creeaza premisele evolutiei unei companii. Adica, acea informatie care poate ajuta cel mai bine in luarea deciziilor de afaceri”, declara Alexandru Radu – Trainer CRM Microsoft si Senior Account Manager Retail, NOVENSYS.

 

Reprezentantii Novensys va asteapta la stand pentru a va da mai multe informatii despre implementarile proprii si solutiile de business potrivite pentru fiecare verticala economica. Mai multe detalii despre agenda celei de-a treia editii a “CRM Conference & Expo” pot fi consultate pe website-ul organizatorului Expo Media - www.conferinte.ro.

 

Despre Expo Media – Expo Media este o agentie full service care ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

 

Despre Microsoft – Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

 

Despre Novensys – Cu o experienta de peste 10 ani in soluþii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Raluca Vilceanu, PR Specialist Novensys Corporation, 0743.283.925, raluca.vilceanu@novensys.com

CRM Conference and Expo Novensys Microsoft Dynamics aplicatii CRM solutii integrate