Noul PocketBook Touch Lux 4 - pentru a citi confortabil în orice moment

Anunțându-și noua linie de produse, PocketBook prezintă următoarea generație a seriei Touch Lux. PocketBook Touch Lux 4 este un e-reader ultra-ușor și compact, cu ecran tactil și lumină frontală, într-un nou design industrial unic.

Prevăzut cu o serie de funcții moderne și având o dimensiune excepțional de compactă, PocketBook Touch Lux 4 este creat pentru cititorii avizi, care profită de orice ocazie pentru a se bucura de cărți în viața activă de zi cu zi.

Stocați până la 3.000 de cărți electronice în dispozitivul ultra-ușor și ergonomic, luați note și traduceți cu ușurință; profitați de cititul în cloud și, bineînțeles, apreciați meritele ecranului agreabil pentru ochi E Ink de ultimă generație. PocketBook Touch Lux 4 este mai mult decât un dispozitiv, este un spațiu personal de lectură cu tot ceea ce este necesar pentru a satisface un adevărat iubitor de carte.

PocketBook Touch Lux 4 este prevăzut cu un ecran E Ink Carta™ multisenzor capacitiv, cu rezoluție HD (1024 × 758) și lumină frontală integrată, care vă permite să citiți oricând în cele mai confortabile condiții.

Citire ideală în mișcare

Mulțumită noului său design rafinat, e-readerul este, de asemenea, destinat celor care sunt exigenți în privința stilului. Toate elementele e-readerului își accentuează reciproc, în mod armonios eleganța și se contopesc perfect într-un tot unitar. Cu o greutate de numai 155 de grame și dimensiuni de 161,3 × 108 × 8 mm, e-readerul încape în buzunarul standard al blugilor și în geanta cea mai mică a unei doamne. În mod tradițional, pentru produsele PocketBook, e-readerul a fost prevăzut cu butoane de paginare comode pentru cei care preferă să controleze manual dispozitivul. 

Memoria RAM mărită de 512 MB și un procesor puternic de 1 GHz garantează un răspuns prompt al serviciilor și al aplicațiilor. E-readerul are o memorie internă de 8 GB și un slot pentru cardul microSD (de până la 32 GB), ceea ce înseamnă că un utilizator poate stoca până la 3.000 de cărți electronice în biblioteca sa digitală.

Spațiu personal de lectură

PocketBook Touch Lux 4 acceptă 17 formate de cărți fără conversie, precum și 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF. Wi-Fi-ul încorporat împreună cu funcțiile PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook și Send-to-PocketBook permit livrarea cu ușurință a conținutului electronic pe e-reader fără a fi necesară conectarea la un PC. Dicționarele preinstalate Abbyy Lingvo® oferă 24 de combinații de limbi pentru citirea cărților în limbi străine.

E-readerul are un senzor de acoperire care oferă posibilitatea de a folosi funcția de plasare „în stare de veghe”, economisind astfel baterie cu unul dintre accesoriile PocketBook compatibile cu acest model particular.

Noul PocketBook Touch Lux 4 este de culoare negru obsidian. Alte ediții color vor fi lansate în viitorul apropiat.

PocketBook Touch Lux 4 – biblioteca dvs. personală prin atingere.

Tip afișaj

E Ink Carta™

Rezoluție afișaj

758 × 1024

Dimensiune afișaj

6” (15,24 cm)

DPI

212

Intensitate culoare

16 niveluri de tonuri de gri

Ecran tactil

Capacitiv (multisenzor)

Lumină frontală

Da

Procesor

1 GHz

RAM

512 MB

Memorie internă

8 GB*

Acumulator

1500 mAh (polimer litiu-ion)**

Senzor acoperire

Da

Wi-Fi

Da

Ieșire USB

Micro USB

Memorie suplimentară

microSD (maximum 32 GB)

Platformă (sistem de operare)

Linux 3.0.35

Formate de cărți electronice (fără conversie)

PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB (DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Formate de imagine

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Dicționare

Dicționare ABBYY Lingvo® (24 combinații de limbi), Engleză-german, Webster's Dictionary 1913

Servicii online

PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook

Aplicații

Book store, Library, Dictionary, Browser, Gallery, Calculator, Notes, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku

Dimensiuni

161,3 × 108 × 8 mm

Greutate

155 g

Culori disponibile

Negru obsidian

Set retail

E-reader, cablu micro USB, ghid de pornire rapidă, card de garanție


* Dimensiunea memoriei interne de stocare poate varia în funcție de configurația software a dispozitivului dvs.

** Până la o lună de capacitate a bateriei (poate varia în funcție de modul de utilizare, conectivitate și setări).

 

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

 

Despre PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producători mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost înființată în 2007, iar sediul acesteia este situat în Lugano (Elveția). Produsele PocketBook sunt vândute în 35 de țări din întreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vândute până în prezent. Cu mixul său de hardware de calitate, software unic și design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informații găsiți pe www.pocketbook-int.com .

 

Despre MGT EDUCATIONAL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

 

 

PocketBook Touch Lux 4, negru obsidian

PocketBook Touch Lux 4, negru obsidian

Cititor carti digitale ebook reader E-book reader carte digitala