Nolia Shop da un impuls pentru perfectionare in arta manichiurii

Magazinul onlineNolia Shop pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produseexlusiv profesionale. Cu ajutorul acestora pot fi puse in practica tehnici derealizare a manichiurii cu gel si nu numai.

Nolia Shop, un reper al calitatii

Din ratiuni practice, Nolia Shop selecteaza ca parte din portofoliul sau produse ce corespund cu anumite standarde de calitate. Vorbim despre specialisti, cunoscatori ai nisei ce au pus si bazele unei academii, cu acelasi nume. Prin aceasta practica exista deci intentia de a educa publicul din toate punctele de vedere privind postura de protezist unghii cu gel.

Pentru ca va prima de fiecare data calitatea si nu cantitatea, la Nolia Shop regasim varietate de produse din aceeasi gama, insa nu intr-atat incat sa creeze confuzie. Asadar, din considerente practice sunt preferate a fi recomandate doar cateva tipuri de geluri, potrivite pentru cazuri diverse.

Produsele din cadrul acestui eshop sunt testate in prealabil, sunt de provenienta si calitate germana. Pentru fiecare in parte sunt oferite indicatii de utilizare, vascozitate si nu numai. Au acoperire foarte buna si se dovedesc a fi rezistente, daca aplicarea tine cont de reguli anume.

Consumabile si produse pentru manichiuriste

De la Nolia Shop pot fi achizitionate toate produsele si consumabilele asa cum este necesar in orice salon de profil. De la pile la lampa, sabloane si mai ales geluri si oje semipermanente - toate acestea se regasesc in cadrul eshopului mentionat.

Pentru ca interesul este totodata de a tine pasul cu noutatile, frecvent stocul este actualizat cu produse ce tin pasul cu trendurile. Gellack thermo, bituri diverse, inclusiv mini lampa UV si nu numai vor fi regasite aici.

Nolia Academy

Pentru a pune in practica tehnici speciale, pentru a crea manichiura perfecta, nu doar de moment, ci si pe termen lung este necesara educatia si perfectionarea in domeniu. Nolia Academy vine cu variante pentru orice nivel de cunostinte - incepator sau avansat.

Traineri de renume fac parte din programa acestor cursuri. Despre cum si unde sunt desfasurate regasim detalii in cadrul paginii oficiale, noliashop.ro.