Femeile ce vor genti de calitate, dar si trendy, apeleaza la Zevo!

Zevo isi merita aprecierea cu prisosinta, devenind unul din brandurile preferate din Romania de unde femeile isi achizitioneaza gentile favorite. Ca in orice alt domeniu al industriei fashion, Zevo a trebuit sa se plieze pe cerintele femeii moderne, pentru a-i oferi nu numai calitate la preturi accesibile, dar si design-uri cu care sa-i fie mandra sa se afiseze pe strada.

 

Fiindca industria fashion este una plina de provocari, cei de la Zevo au facut un research amanuntit, cercetari atente si consecvente asupra designurilor si imprimeurilor care se poarta, detaliilor metalice sau altele, pentru a crea cu pasiune, manual, in inima Italiei, accesorii si genti din piele pentru gusturile fiecarei femei in parte.

 

Viata ar fi plictisitoare daca am fi toti la fel

 

Cum ar fi daca am avea toti aceeasi personalitate? Nu s-ar mai placea nimeni pe nimeni, probabil nici n-am mai vorbi unul cu altul, fiindca ne-am plictisi groaznic. La o adica, de ce sa mai petrec timpul in compania unei persoane careia sa ii dau din energia mea, daca eu am aceeasi personalitate si pot sa mi-o pastrez? Dar cand e o persoana cu diferite viziuni, idei, opinii, cu un altfel de caracter si personalitate, inevitabil te atrage sa afli mai multe despre ea.

 

Asa este si in cazul gentilor. Daca ai doar una, la un moment dat te vei plictisi de ea. Daca ai 5 care arata la fel, ce rost are? Fiecare geanta trebuie sa fie diferita, sa exprime o noua poveste, sa dea un nou indiciu despre cine esti tu ca persoana. Asta pentru ca geanta aleasa este si o descriere a purtatoarei. Daca-i place rosul, cu siguranta e si ea o fire pasionala. Daca-i place negrul, e probabil eleganta si gratioasa. Daca ii place galbenul aprins cu siguranta are o personalitate debordanta si ii place sa fie pozitiva.

 

De aceea, la Zevo vei regasi absolut tot ce-ti poti dori, chiar si mai mult de atat. Genti, rucsacuri, incaltaminte si alte accesorii, toate confectionate din piele naturala. Modele felurite, simple sau complexe, culori clasice sau vibrante, detalii fermecatoare, toate intr-un singur loc, pe zevo.ro.

 

Contact: 0721 570 026