În 2011 , StudCard împlineşte 5 ani de când reduce preţurile pentru studenţi !






 

 

Proiectul StudCard este un proiect studenţesc al Consorţiului Studenţilor din România (CSR), lansat în premieră naţională la Cluj-Napoca în aprilie 2006. Din 2008, StudCard s-a extins şi în Arad, Oradea şi Tîrgu-Mureş.

 

StudCard este “inventatorul” reducerii pe transportul în comun. Încă din 2005 echipa StudCard, condusă de Iancu Şerbănescu a facut lobby pe lângă Primaria şi Consiliul Local Cluj- Napoca şi a reuşit să motiveze faptul că, studenţii sunt adevăratul motor al Clujului şi merită susţinerea reală a autorităţiilor. Exemplul Proiectului StudCard l-au urmat şi alte Consilii Locale care oferă subvenţia pe transport în comun studenţilor. Mai mult decât atât, Proiectul StudCard a fost urmat şi de alte carduri studenţeşti fără însă, să atingă aceeaşi notorietate şi succes.

 

Proiectul se adresează studenţilor şi de când a fost lansat până în prezent, a atras an de an un număr impresionant, prin eliberarea unui card legitimaţie, cu ajutorul căruia posesorii se pot bucura de o serie de avantaje şi facilităţi.

 

De facilităţile acestui card legitimaţie, au beneficiat şi pot beneficia absolut toţi studenţii şi masteranzii din centrele StudCard, indiferent de forma de finanţare (buget / taxă) sau de situaţia universităţii la care studiază (stat/privată), cu condiţia să fie student la zi, iar facultatea să fie acreditată.

 

Reducerile oferite de Studcard includ o paletă largă de servicii, menite să satisfacă cât mai multe din nevoile studenţilor. An de an aceste reduceri devin tot mai numeroase, şi tot mai diverse. În prezent putem număra peste 500 de reduceri la diverşi agenţi economici: transport, cumpărături; concerte şi evenimente culturale (teatru şi film); meciurile de fotbal ale echipei CFR, farmacii, cabinete şi centre medicale, centre spa, restaurante, cluburi etc.

 

La împlinirea celor 5 ani ne putem mândrim:



Am strâns aproximativ 150. 000 de posesori Studcard la nivel naţional ;

Am oferit peste 500 de reduceri ;

Am organizat peste 300 de evenimente ;

Am avut 2. 500. 000 de participanţi la evenimentele noastre din centrele StudCard;

Am fost parteneri şi organizatori, am oferit reduceri la concerte cu mari artişti internaţionali: Tiesto, Prodigy, Europe, Lutricia McNeil, Sugababes, The Rasmus, Gorillaz, precum şi naţionali ca: Vama, Iris, Pheonix, Direcţia 5, Şuie Paparude, Cargo, Inna (artistă a cantat doar o singură dată în Cluj, la un eveniment StudCard Party) etc.

Am organizat şi am fost parteneri la festivale cu notorietate precum: DeLaHoya, Peninsula, MTV Music Awards, Transilvania Music Event, Campus Fest, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, Luna Studentului Clujean, Stand-up Comedy etc.

Am încheiat parteneriate cu numeroşi agenţi economici şi instituţii publice;

Ne-am bucurat de susţinerea Primăriei, Consiliului Local, a Casei de Cultură a Studenţilor şi a altor instituţii de administraţie publică şi învăţământ;

Am împărţit peste 90.000 de exemplare pe semestru ale publicaţiei “Ghidul Studentului clujean”;

Am oferit anual burse sociale pentru studenţii din categorii dezavantajate;

Am oferit posibilitatea de dezvoltare prin training, şcoli de vară  şi lucru pe departamente, pentru studenţii înscrişi în programul de voluntariat;

Am instruit şi pregătit profesional  peste 300 de studenţi, câte 60 recrutaţi în fiecare an.



 

La împlinirea celor 5 ani, StudCard oferă un cadou de fidelizare studenţilor care au fost şi sunt alături de StudCard: o serie întreagă de evenimente care să marcheze într-un mod festiv ziua Studcard!

Astfel  studenţii sunt invitaţi să ia parte la programul aniversar după cum urmează:

      Concert HAZARD în Euphoria Music Hall 07.03.

      Concert MUSIX în Euphoria Music Hall-14.03.

 

      Concert TRUPA DE ACOPERIRE în Euphoria Music Hall-21.03

      Petrecere  cu DAVID AND SIX MARTINI BAND în Euphoria Music Hall- 28.03

      -ALLNIGHTER la Cinema Florin Piersic - 30.03

      -MIDNIGHT FREEDOM- petrecere în Club Midi - 02.04

      -GALA STUDCARD şi piesa de teatru REVIZORUL la Teatrul Naţional - 05.04

      -Petrecere de “LA MULŢI ANI STUDCARD!” în Euphoria Music Hall- 05.04

........ iar în luna mai pregatim o serie de evenimente surpriză pentru studenţii clujeni.

 

Pe langă aceste evenimente, studenţii primesc un cadou consistent în valoarea de 599 de lei, sub forma Pachetului StudCard în ediţie de primăvară. Acesta se oferă tuturor celor care devin în acest an, membrii StudCard, dar şi posesorilor din anii trecuţi dacă îndeplinesc anumite condiţii.

Pachetul de primăvară aduce 5 motive să devii studcardist:

ü  13 pizza moca

ü  14 beri moca

ü  17 cafele moca

ü  6 concerte moca

ü  3 ceaiuri moca

ü  4 meniuri diferite

ü  3 consultaţii stomatologie moca

ü  Intrare la film moca

ü  Solar moca

ü  Sauna moca

ü  Abonament RATUC moca

ü  Şi multe alte surprize  pe www.stucard.ro

 

Vă multumim!

Echipa StudCard

 

studcard cluj reduceri 5 ani