MoveOne Transport Mobila

MoveOne - Firma de transport mobila si mutari speciale cu sediul in Romania, avand peste 5 ani experienta in logistica si transport.



Clientii nostri beneficiaza prin MoveOne Romania de profesionalism, integritatea bunurilor si confidentialitate totala. Punand satisfactia clientilor pe primul loc avem o rata de recomandare de 99%. 



Serviciile noastre variaza in functie de nevoile clientilor nostrii, insa putem mentiona cateva categori preponderente;



Transport mobila si mutari mobila local si national. Prin care executam lucrari pentru persoanele fizice din Romania, acestea sunt realizate de echipe competente formate din baieti tineri si dinamici avand experienta in domeniu pregatiti de catre firma noastra.



Transport International atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice, oriunde in lume. Aceste lucrari au parte de o atentie sporita din partea departamentului nostru logistic din cauza complexitati lor. Dupa ce s-au luat in calcul fiecare aspect al mutari, expertul nostru in logistica va stabili pretul corect pentru dumneavoastra.



Mutari firme si relocari sedii pentru persoane juridice atat locat, national cat si international. De aceste lucrari se ocupa echipele noastre de baieti pregatite special pentru aceste procese cu complexitate moderata. De la impachetarea bunurilor si a documentatiilor in cutii aprovizionate de firma noastra, pana la reasamblarea corpurilor de mobilier pe pozitie.



Cu MoveOne beneficiezi de estimare gratuita la locatia dumneavoastra, acesta bineinteles pe plan local (Bucuresti), in care expertul nostru in logistica se va deplasa la adresa de plecare pentru a intocmi un deviz cat mai exact si un pret cat mai corect. Sau pentru inventare mai mici se poate utiliza formularul de cerere de oferta.



Tel: 0767.223.200



office@moveone.ro



 

transport mobila mutari mobila mutari firme transport international firma de mutari