Motiveaza-te cu ajutorul acestor cinci carti de dezvoltare personala de la Bookzone!

In aceasta era a distragerii, uneori ne este greu sa gasim motivatia necesara pentru a ne duce la capat planurile, oricare ar fi acelea. Citirea unei carti de dezvoltare personala poate face o diferenta foarte mare in acest climat, prin reinterpretarea modului in care ne percepem atat pe noi, cat si pe cei din jur.


Prin aceasta "prisma" motivationala putem distinge cu mai multa usurinta tiparele conventionale, insa ramane la atitudinea noastra sa ne luam inima in dinti si sa ne cream propriul destin. Prin urmare, iata cinci carti de dezvoltare personala de la libraria online Bookzone, care iti vor arata si o parte nevazuta a psihologiei umane:


Arta subtila a nepasarii, Mark Manson


In acest ghid revolutionar, definitoriu pentru o intreaga generatie, autorul ne invata ca, pentru a fi fericiti, trebuie sa renuntam la a fi „pozitivi" mereu si trebuie, in schimb, sa ne perfectionam in invingerea obstacolelor. Sustinandu-si afirmatiile cu cercetari academice si anecdote bine plasate, Manson argumenteaza ca pentru a avea o viata mai buna trebuie sa stim nu cum sa transformam lamaile in limonada, ci cum sa le toleram mai bine.


El ne sfatuieste sa ne cunoastem limitele si sa le acceptam. Aceasta este adevarata sursa a puterii. Dupa ce ne-am acceptat temerile, greselile si incertitudinile, dupa ce incetam sa evitam adevarurile dureroase si incepem sa le infruntam, putem gasi curajul si increderea pe care le cautam cu disperare. Completeaza-ti colectia de carti de dezvoltare personala cu acest volum de la Bookzone!


12 Reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru, Jordan B. Peterson


Plecand de la revelatiile marilor religii ale lumii, dar si de la capodoperele literare si filosofice (ale unor personalitati precum Goethe, Nietzsche sau Dostoievski), autorul ne indeamna sa revenim la clasicele virtuti (disciplina, curaj, onestitate, prietenie etc.) si sa ne asumam raspunderea pentru existenta noastra tragica, in care exista totusi un sens ce astepta sa fie cautat.


Intr-o lume in care structura familiei este in colaps, educatia este adesea impregnata de ideologie, iar societatea politica a ajuns sa fie periculos de polarizata, cele 12 Reguli de viata ofera un antidot: redescoperirea vechilor adevaruri si valori, care ne pot ajuta, in plina epoca relativista, sa ducem o viata mai buna, mai luminoasa, mai chibzuita. Comanda si tu acest bestseller din categoria de carti pentru dezvoltare personala de pe www.Bookzone.ro!


Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti, Monica Mihai


Monica Mihai te ajuta sa regasesti sensul, sa afli cine esti cu adevarat, sa te pui pe primul loc in viata ta, sa te ridici dupa fiecare piedica pe care o intalnesti in viata. Cu capul sus, cu demnitate, cu iubire neconditionata pentru sine.


"Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti" este o calauza pentru sufletul tau pierdut, un ghid inclus in categoria de carti pentru dezvoltare personala si motivationale, dar mult mai mult de atat. Trebuie sa citesti pentru a-ti da seama de ce esti cu adevarat in stare si ce forta se ascunde in sufletul tau.


Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, Dale Carnegie


Dale Carnegie spunea ca succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut. Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent si altele asemenea.


Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de fata au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte de dezvoltare personala publicata vreodata.


Puterea de convingere. Editia a III-a, Napoleon Hill


Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti de dezvoltare personala din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete increderea in sine, sa-si descopere si sa-si stapaneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi in viata, si totul numai folosind arta convingerii.


Puterea de convingere arata, in termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde. Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hill le va relua intr-o buna parte din bestsellerurile sale.


carti dezvoltare personala Bookzone carti motivationale