Antrenament mental in confortul casei tale

 

 

Antrenamentul mental inregistreaza rezultate exceptionale in zona performantelor scolare si academice, in cresterea randamentului la locul de munca, in dezvoltarea abilitatilor, in procesele de vindecare si in dobandirea unei stari de constiinta inalta.

Sesiunile de antrenament mental pentru acasă dureaza, de regula, cate 15 sau 30 de minute. Se recomanda folosirea unui program audio zilnic pentru cel putin 10 zile.

Antrenamentul mental contribuie la: cultivarea unei stari de focus mental, dezvoltarea inteligentei emotionale, cresterea performantei si a productivitatii, reducerea stresului si a tensiunilor, sporirea imaginatiei si a creativitatii, declansarea proceselor de vindecare si echilibrare.

MoreOfYou este pionier şi lider pe piaţa din România a produselor cu mesaje subliminale asistate de tonuri binaurale. MoreOfYou utilizează echipamente profesionale şi software de înregistrare de cea mai înaltă calitate, în condiţii de studio.

Cum?

• Prin identificarea factorilor cheie care stau la baza performantei si evolutiei tale
• Imbunatatirea celor mai importante abilitati mentale prin restructurare cognitiva, perfectionarea competentelor, vizualizari, re-cadrare, time-management, stress management, etc.
• Cresterea inteligentei emoţionale pentru claritate si control mental
• Activarea resurselor interne care stau la baza tuturor proceselor de vindecare fizica, psihica si emotionala.
• Dezvoltarea si mentinerea echilibrului intre viata profesionala si cea personala, cresterea satisfactiilor personale si propulsarea carierei.

Cum se desfasoara antrenamentul mental?

In timpul antrenamentului mental, te vei aseza intr-o pozitie confortabila (de preferabil intins), vei inchide ochii si vei ramane un observator al propriilor trairi. Vei folosi o pereche de casti stereo, casti prin intermediul carora iti va fi livrat programul audio ales de tine.

Antrenamentele mentale MoreOfYou contin batai binaurale, tonuri izocronice si sunete relaxante pe fundal. De asemenea, antrenamentul mental mai poate contine fraze benefice, mesaje subliminale (afirmatii puternice aflate la un nivel imperceptibil de urechea umana), sau ghidaj verbal.

Aceste albume audio pot fi folosite pentru imbunatatirea si transformarea tuturor zonelor vietii tale: de la schimbarea unor procese si credinte interne profunde pana la modificari ale fizicului tau. Spre exemplu, de la cresterea motivatiei, sporirea increderii de sine, tratarea unor afectiuni sau fobii, pana la invatarea accelerata a limbilor straine, posibilitatile sunt nelimitate.

Tu cat de bine stii sa iti antrenezi mintea? Gandurile care iti compun realitatea, emotiile care o animeaza, actiunile care o sustin, toate, odata aliniate, iti vor deschide posibiltăti nelimitate asupra potentialului uman si vor face diferenta dintre normal si extraordinar! 

 

 

 

 

 

antrenament mental acasa programe audio mp3 performanta randament puterea mintii concentrare focus