Modul usor si practic de a comanda piese auto





In ultimii 10 ani, piata auto din Romania a crescut foarte mult, iar numarul masinilor a crescut foarte mult. Odata cu inmultirea autoturismelor a crescut si nevoia de intretinere a acestora, astfel numarul magazinelor de piese auto se situeaza pe o panta ascendenta. Tot mai multi internauti sunt interesati sa achizitioneze piese auto online datorita flexibilitatii pe care o ofera magazinele online. Magazinul de piese auto www.ingaraj.ro este dedicat tuturor marcilor auto si a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite.

InGaraj.ro se afla pe piata auto din Romania din 2008 si este unul dintre cele mai mari magazine de piese si accesorii pentru autoturisme. Scopul acestui magazin este de a pune la dispozitia internautilor doar produse calitative si competitive, incercand sa ofere cel mai mic pret de pe piata romaneasca. InGaraj.ro comercializeaza piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor sai regasindu-se numai nume consacrate. Acum putem comanda piesele si accesoriile auto necesare din fata calculatorului, iar produsele le vom primi in 24 ore in orice oras din Romania

Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. InGaraj ofera posibilitatea crearii unui garaj virtual in care iti poti adauga autoturismul tau si pe care il poti configura cu piesele de schimb necesare. Magazinul on-line ingaraj.ro propune cea mai mare varietate de piese si accesorii pentru auto din tara : piese de schimb, caroserie, echipament interior, electrice, filtre, incalzire, motor, piese de service, suspensie/directie, etc. In plus, InGaraj propune servicii complete, sfaturi pentru intretinerea autoturismului, asistenta si suport telefonic pentru orice produse, promotii si oferte periodice la piesele, accesoriile si consumabilele auto. Pentru mai multe informatii despre piesele auto dorite, vizitati pagina www.ingaraj.ro!

ingaraj ingaraj.ro piese auto magazin online