Auto Timas ofera servicii si piese auto de calitate, furnizate cu rapiditate

Pe final de toamna, nu numai oamenii sunt predispusi la raceli tipice sezonului rece, ce se apropie cu pasi repezi, ci si masinile, care au nevoie de o atentie speciala, inainte ca iarna sa le puna calitatile la incercare. Auto Timas este magazinul online care ofera o gama larga de piese auto de calitate, pentru un numar variat de marci si modele de automobile. Acestea pot fi comandate online, pe site-ul auto-timas.ro, iar livrarea se va face prin serviciile de curierat rapid, in orice zona din tara. De asemenea, Auto Timas presteaza si servicii auto de specialitate, care sunt puse la dispozitia clientilor in locatiile din Bucuresti, Soseaua Fundeni 129, b-dul Iuliu Maniu 444  si Soseaua de Centura nr 27, Tunari, langa autostrada A3.



Magazinul online Auto Timas propune clientilor sai un spatiu virtual usor de utilizat, unde acestia pot selecta produsele, in functie de necesitatile lor , dupa marca, modelul si motorizarea autoturismului personal. Aceasta filtrare a informatiilor si caracteristicilor automobilului faciliteaza clientilor obtinerea datelor necesare pentru o comanda precisa a pieselor auto, permitand astfel o economisire a timpului si o orientare mult mai exacta printre detaliile tehnice stufoase ale masinii din dotare.



Piesele auto puse la dispozitie de Auto Timas pot fi asociate cu o vasta gama de marci de automobile, printre care piese auto Ford, Dacia, Renault, Volkswagen, Audi, Opelprecum si alte cateva zeci de marci de producatori de autoturisme cu renume mondial. Desigur, nu doar detinatorii de autovehicule sunt avantajati de oferta de piese auto a celor de la Auto Timas, ci si cei care au in proprietate camioane, cu producatori precum IVECO, MAN, SCANIA DAF, etc . De asemenea, piesele auto pot fi livrate oriunde in tara, prin serviciul de curierat, iar la o comanda care depaseste 1000 de lei, transportul este gratuit.



Pentru ca cei de la Auto Timas se ghideaza dupa deviza „Totul pentru satisfactia clientului”, magazinul online prezinta clientilor sai si o oferta de service auto, care vine in ajutorul celor care au nevoie de servicii precum: lucrari de intretinere periodice si reparatii generale, tinichigerie, vopsitorie sau vulcanizare. Compania foloseste echipamente de ultima generatie si ofera si servicii care presupun un grad ridicat de finete precum: reglajul geometriei rotilor, diagnoze pentru sistemul electric-electronic, ABS-EBS, de injectoare sau de climatizare, precum si multe alte lucrari care trebuie corelate cu un sistem software de clasa superioara , resursa umana in domeniu fiind una foarte calificata.



Despre Auto Timas



S.C. TIMAS S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, este infiintata in 1993 si are ca principale activitati: comert si servicii in domeniul auto, asigurari si telecomunicatii. Pentru a respecta criteriile de calitate si a ridica stacheta in permanenta compania a implementat sistemul de calitate ISO 9001:2000, certificarea fiind facuta de catre prestigioasa firma DET NORSKE VERITAS, iar activitatea auto este auditata si autorizata de catre R.A.R.



Powered by SEOmonitor