Moda strazii ce sosete se poarta la sandale sau pantofi

Neglijate de moda pana de curand si trecute doar la rubrica tinute sport, sosetele isi iau un ultimul timp vertiginos revansa si vechea regula care interzicea femeilor sub orice forma purtarea sosetelor la sandale sau pantofi, si mai ales la altceva decat pantaloni, a devenit anacronica si designerii au decis sa o puna la colt. Deci, doamnelor si domnisoarelor, aveti liber la purtat sosetele aproape in orice stil vestimentar doriti sa o faceti.

Moda este fluctuanta prin definitie si ce a fost regula de nediscutat ieri si considerat ca o greseala fatala de stil, astazi poate fi ultima tendinta si stylish. Tiranica moda se reinventeaza in fiecare zi, iar propunerile stilistice, uneori uluitoare, alteori incantator de proaspete, s-au impus mereu marelui public.

Femeile care prefera stilul clasic probabil ca opun o rezistenta inversunata si fireste ca nu vor purta niciodata sosete la rochia de seara sau la tinuta business, si nici noi nu pledam pentru aceasta asortare. Dar pentru tinerele si mai ales adolescentele care doresc sa iasa din tipare, este o nota de originalitate si stil personal, care invioreaza si da culoare tinutei de zi cu zi. Si trebuie sa recunoastem cinstit ca este si o moda comoda: sosetele purtate cu sandale sau pantofi nu lasa piciorul sa transpire, asigura un plus de confort si va pot transforma intreaga tinuta rapid, fara sa va coste aproape nimic.

Designerii au inclus deja aceasta combinatie, sosete plus sandale sau pantofi, la cele mai multe dintre colectiile prezentate la show-urile de moda si influenta aceastei combinatii indraznete s-a reflectat imediat in tinutele femeilor pe orice strada din marile orase ale lumii.

 

Colectiile prezentate de Burberry, Christian Dior si Prada au pledat convigator impunerea sosetelor in marea moda, asa ca cine suntem noi sa-i contrazicem? Oricum, vedetele de la Hollywood au adoptat imediat noul stil, in frunte cu Rihanna si vedetele din Gossip Girl.

Anna Sui este o alta figura din lumea modei care a pledat cu succes aceeasi cauza si a inclus sosetele intr-una din colectiile sale, lasandu-le complet la vedere, alaturandu-le cu sandale din piele de sarpe sau din lac, in culori vibrante. In aceeasi prezentare, a combinat outfituri avangardiste cu sosete in degrade si sandale in aceleasi culori sau sosete din dantela cu sandale rosii, din lac.

Asa ca trebuie sa aveti grija cand va luati sosete si nu uitati ca le puteti include in accesoriile top fashion, dar totusi nu combinate oricum. Sosetele mate sunt mai putin pretentioase si pot fi combinate atat intr-o tinuta lejera casual, cat si intr-una foarte trendy. Nici combinatiile de sosete lucioase cu ciorapi mati sau ciorapi luciosi, indiferent de grosime, si sosete mate nu este una foarte reusita. Tocmai de aceea sunt acum firme care va ofera posibilitatea de a aplica acest curent in moda feminina cu gust si echilibru.

 

“Noi cream modele de sosete tineresti, in toate culorile curcubeului si numai de calitate superioara, pentru femeile care doresc sa imprime un plus de personalitate tinutei”, ne-a spus cu amabilitate managerul site-ului www.ciserom.ro.

 

Voi ce parere aveti, v-ati fi gandit cat de importante si moderne pot sa fie sosetele.

ciorapi sosete dress-uri