Micutul tau merge la gradi? Nu uita de aceste haine pentru copii!

 Sa iti pregatesti copilul pentru gradinita poate fi un proces destul de stresant, mai ales daca este primul an de gradinita si, totodata, primul an in care cel mic va petrece atat de multe ore departe de tine.


Spre deosebire de alte tari europene, in Romania nu exista prea multe gradinite care sa fi implementat uniforma pentru prichindei. Asa ca trebuie sa organizezi tu insati gardoreba celui mic – de aceea, ai o gramada de intrebari probabil. De cate haine pentru copii ai nevoie? Cat de grosi sa fie pantalonii? Cate tricouri iti trebuie si cate bluze? E mai bine sa ii cumperi cateva rochite fetitei tale sau sa o lasi sa poarte pantaloni?


Pentru ca momentul in care il duci la gradinita poate sa te consume atat din punct de vedere emotional, cat si energetic, lasa-te ajutata de aceasta lista de haine pentru copii pe care le gasesti pe Liloo.ro. Odata ce ai pregatit garderoba celui mic, poti sa te gandesti si la alte aspecte pe care plecarea la gradinita le implica.


Pantaloni


De departe cele mai comode haine copii, pantalonii se potrivesc atat baieteilor, cat si fetitelor. Mai mult, pot fi asortati lejer cu orice alt articol vestimentar, maiou, tricou, bluzita etc.


Hanorac


Orice parinte stie ca atunci cand vine vorba de haine pentru copii (si nu numai), cea mai buna solutie este cea mai simpla. Doresti ceva care sa fie practic si nu foarte complex, mai ales cand puiul tau ajunge in acea etapa a vietii lui in care nu poate sa stea intr-un loc.


Fix in astfel de momente, te vei bucura ca ai un hanorac. Foarte calduroase si comode, ele se potrivesc atat baietilor, cat si fetitelor. Marele avantaj al unui hanorac este gluga, care inlocuieste cu succes caciulita pe care toti copiii se feresc sa o poarte.


Daca alegi haine pentru copii adecvate, cum sunt hanoracele, poti sa fii sigura ca celui mic nu ii va fi frig in pauza, cand se joaca in curtea gradinitei, alaturi de alti colegi.


Trening


La gradinita, copiii intreprind tot felul de activitati fizice, care ii ajuta sa descopere cum isi pot controla si distribui aptitudinile motrice.


In functie de gradinita la care iti duci prichindelul, este posibil ca acesta sa aiba parte de diferite ore de sport: gimnastica, dans, yoga si altele. De aceea, trebuie sa fii sigura ca printre acele haine pentru copii pe care le detii se numara si un trening. Doar astfel cel mic se va simti confortabil si se va putea misca in voie.


Depinde de tine daca alegi sa il imbraci in trening dimineata, cand plecati de acasa, sau daca i-l dai la el, sa se schimbe inainte sa inceapa ora de sport.


Lenjerie de corp


Mai ales daca este primul an de gradinita al celui mic, trebuie sa ii dai un ghiozdanel in care sa aiba haine pentru copii de schimb. Nu te complica foarte mult: pune acolo o pereche de pantaloni sau o fustita, dar si lenjerie de corp – se va dovedi foarte utila in cazul unui mic accident.


Pijamale


Pentru orele de somn, nu uita sa cumperi pijamale simpatice si confortabile pentru prichindelul tau. In magazinul online Liloo.ro gasesti o gama variata de produse, confectionate din bumbac natural si la un pret avantajos.  

haine copii